Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому
08 лют, 2021 0 Коментарів 630 Переглядів

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського голови Ілона Калитин та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків.
У ході наради керівники структурних підрозділів міськвиконкому проінформували міського голову про проведену роботу, виконання доручень, які були надані напередодні, та про плани на поточний тиждень. 
Про стан загальної епідемічної ситуації на території Болехівської міської ради, вжиті заходи щодо організації забору різного роду аналізів (в тому числі й тестів на коронавірус) доповіла директорка КНП «Центр первинної медичної допомоги» Ольга Соболь. Вона зазначила, що спостерігається ріст захворюваності населення в цілому та закликала вживати заходів для профілактики інфекційних захворювань.
Директор КНП «Болехівська центральна міська лікарня» Любомир Парахоняк повідомив про хід проведення ремонту в приміщенні рентгенкабінету та підготовку документації для запуску устаткування у роботу. За його словами, за тиждень-два лікарня отримає відповідні погодження та санітарний паспорт, а до кінця лютого відремонтований рентгенкабінет запрацює з новими потужностями та обладнанням. 
Про стан організації навчально-виховного процесу в освітніх закладах ради розповів начальник управління освіти міськвиконкому Богдан Мельник, зазначивши, що серед дітей не спостерігається росту захворюваності, тому школи продовжують працювати у звичному режимі.
Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила  присутніх із надходженнями до міського бюджету та звернула увагу на необхідності посилення контролю з боку відповідних структурних підрозділів за сплатою податків до міського бюджету. 
На нараді також йшлося про стан укладення угод з мешканцями Болехівської міської ради на вивіз твердих побутових відходів на 2021 рік. Начальник Болехівського ККП Геннадій Микитин повідомив, що за минулий тиждень було підписано 250 договорів із мешканцями сіл гірського напрямку на загальну суму близько 50 тис. гривень.
Наприкінці наради секретар міської ради Ігор Герецький оголосив, що чергове засідання сесії Болехівської міської ради відбудеться 23 лютого 2021 року о 10.00 год. в приміщенні Народного дому,  а засідання погоджувальної ради – 22 лютого 2021 року. 
Керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків повідомив присутніх, що чергове засідання виконавчого комітету відбудеться 18 лютого 2021 року,  а також закликав усіх дотримуватися вимог виконавської та трудової дисципліни.
Після доповідей учасників наради міський голова Іван Яцинин звернув увагу на проблемні питання, які потребують негайного реагування, та дав доручення керівникам управлінь відділів міськвиконкому для відпрацювання в межах своїх повноважень. 

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

Велике Йорданське Водосвяття

Сьогодні, 19 січня 2021 року, міський голова Болехова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків долучилися до Великого Йорданського Водосвяття на березі річки Лужанка у Гошеві. ...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація