Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому
27 січ, 2021 0 Коментарів 668 Переглядів

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського голови Ілона Калитин та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків.
У ході наради керівники структурних підрозділів міськвиконкому проінформували міського голову про проведену роботу, виконання доручень, наданих у ході діяльності, та про плани на поточний період. 
Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила присутніх зі станом виконання доходів міського бюджету та результатами усунення недоліків за підсумками державного фінансового аудиту міського бюджету за 2016-2019 роки. Вона також довела до відома керівників бюджетних установ інформацію про необхідність економії коштів міського бюджету у зв’язку з його незабезпеченістю, зокрема шляхом зменшення кількості працівників із навантаженням по 0,25, 0,5 та 0,75 ставки в закладах управління освіти та культури, реорганізації Болехівської дитячої школи мистецтв, посилення контролю за ефективним використанням земельних ділянок та майна, що знаходиться у комунальній власності міста, проведення інвентаризації стану використання земельних ресурсів на території міської ради.
Після доповідей учасників наради міський голова Іван Яцинин особисто проаналізував роботу кожного структурного підрозділу та звернув увагу на проблемні питання, які потребують негайного реагування. Насамперед йшлося про активізацію роботи кожної бюджетної установи у частині надання якісних послуг, оперативного розгляду звернень громадян, покращення матеріально-технічного стану будівель та споруд, дотримання Правил благоустрою міста, впорядкування розміщення малих архітектурних форм на території міста, тощо.  
Підвівши підсумки наради очільник міста зазначив, що головне завдання кожного структурного підрозділу міськвиконкому - створити сприятливі умови, щоб якісно виконувати роботу та повністю задовольняти потреби населення. 
За результатами наради керівники управлінь відділів міськвиконкому отримали доручення для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Велике Йорданське Водосвяття

Сьогодні, 19 січня 2021 року, міський голова Болехова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків долучилися до Великого Йорданського Водосвяття на березі річки Лужанка у Гошеві. ...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація