Міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним депутатом Олександром Матусевичем
24 лют, 2021 0 Коментарів 1 122 Перегляди

Міський голова Іван Яцинин зустрівся з народним депутатом Олександром Матусевичем

Сьогодні, 24 лютого 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з народним депутатом України Олександром Матусевичем. Під час спілкування було підбито підсумки співпраці за минулий рік та окреслено плани на поточний.

У зустрічі також взяли участь помічниця народного депутата Іванна Бондаренко, секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського голови Ілона Калитин.

- На сьогоднішній день, завдяки підтримці народного депутата Олександра Матусевича, ми можемо гордитися тим, що маємо у Болехівській центральній міській лікарні сучасний цифровий рентгенівський діагностичний комплекс «INDIacom-02», за допомогою якого результати обстеження можна отримати миттєво, без застосування рентгенівської плівки. Це обладнання значно покращить якість надання медичних послуг у лікарні. Тому ми безмежно вдячні за надану допомогу, - зазначив Іван Васильович, розпочинаючи зустріч. – Так, попереду є проблеми та виклики, які треба вирішувати. Але завдяки таким надійним партнерам і друзям міста є впевненість, що Болехівська громада буде продовжувати розвиватися, - підкреслив мер.

У ході зустрічі Іван Васильович коротко окреслив перспективи щодо розвитку Болехівської громади, депутат ВРУ відповів на запитання, дав конкретні відповіді й висловив своє бачення щодо подальшої співпраці. 
Було розглянуто перспективи фінансування об’єктів на території громади шляхом залучення коштів ДФРР та реалізації інвестиційних проєктів. Нардеп запевнив у всебічній підтримці стосовно вирішення питання ремонту доріг, зокрема, завершення капітального ремонту автодороги місцевого значення Гериня-Болехів та дороги Болехів-Міжріччя. А також обіцяв посприяти залучити кошти з державного бюджету на розвиток об’єктів соціально-культурного призначення.

Підсумовуючи розмову, міський очільник Іван Яцинин ще раз подякував Олександрові Матусевичу за тісну співпрацю з болехівською громадою та висловив сподівання, що такі дружні відносини, взаєморозуміння та підтримка і надалі збережуться.  

Розпочато підготовку до чергової п’ятої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 23 лютого 2021 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь,

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

Міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому

Сьогодні, 27 січня 2021 року, під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. У її роботі взяли участь перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація