Із пленарного засідання Болехівської міської ради
04 бер, 2021 0 Коментарів 667 Переглядів

Із пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 4 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася V сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати міської ради. Участь у роботі сесії взяли депутати Калуської районної ради Василь Юрочко, Юрій Черневий, Наталія Федорика та Марта Фрищин, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости та громадськість краю.
Всі проєкти рішень сесії було обговорено напередодні, 3 березня, на засіданні погоджувальної ради.
На початку пленарного засідання за пропозицією депутата міської ради внесли зміни до порядку денного пленарного засідання.
Перш за все розглянули та ухвалили проєкти рішень про затвердження звіту міського бюджету за 2020 рік та про внесення змін до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2021 рік, з якими ознайомила начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. 
Відтак депутати внесли зміни до Положення про постійні комісії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання, доповнивши напрямки діяльності комісії питаннями, пов’язаними з покращенням соціального захисту, охорони здоров’я та реабілітації, освіти та перекваліфікації, житлового та земельного забезпечення, дозвілля та творчої, духовної реалізації учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей. Погодили зміни у Положенні про старосту, додавши до обов’язків старост повноваження щодо здійснення погодження документації із землеустрою, надання довідок-характеристик щодо земельних ділянок фізичним та юридичним особам, які проживають та/або мають у володінні (користуванні) земельні ділянки/майно та здійснення організації розгляду земельних спорів на відповідному старостинському окрузі Болехівської міської ради. 
Окрім цього на пленарному засіданні затвердили звіт про виконання фінансового плану КНП «Болехівська ЦМЛ», звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2020 році, а також типову форму контракту з керівником комунального закладу загальної середньої освіти Болехівської міської ради.
Заслухали під час сесії питання про роботу відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому за 2020 рік та визнали її незадовільною.
Ствердними рішеннями депутати Болехівської міської ради ухвалили проєкти рішень про надання матеріальних допомог, а на завершення розглянули земельні питання та ухвалили відповідні рішення.
Загалом під час пленарного засідання розглянули 60 питань, які  детально обговорили у постійних депутатських комісіях, тому сесія пройшла конструктивно і злагоджено. З 58 питань порядку денного були ухвалені рішення, з якими можна буде ознайомитися на офіційному вебсайті міської ради  в рубриці «Нормативні документи».

Розпочато підготовку до чергової п’ятої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного

Відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 23 лютого 2021 року о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться чергова п’ята сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних...

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 26 січня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася ІV сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 24 депутати міської ради....

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови 29 вересня 2020 року відбудеться чергове пленарне засідання LV сесії Болехівської міської ради V ІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати Болехівської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація