Попередньо погоджені ділянки для розташування модульної вбиральні та встановлення сміттєсортувальної лінії
17 бер, 2021 0 Коментарів 582 Перегляди

Попередньо погоджені ділянки для розташування модульної вбиральні та встановлення сміттєсортувальної лінії

Напередодні пленарного засідання чергової 7 сесії Болехівської міської ради, яке відбудеться 30 березня 2021 року, активно працюють постійні депутатські комісії.
Вчора, 16 березня 2021 року, за участі міського голови Івана Яцинина, відбулося засідання постійної
 комісії з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин. Попередньо погоджено низку проєктів рішень з питань регулювання земельних відносин на звернення громадян та тих, які стосувалися інтересів усієї громади. 
Розпочав засідання секретар міської ради Ігор Герецький, участь у ньому взяли перший заступник міського голови  Василь Юрочко, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка, головні спеціалісти з питань землеустрою міськвиконкому Олександра Петрів та Володимир Гулевич, головний спеціаліст з питань містобудування та архітектури міськвиконкому Віталій Проненко, старости старостинських округів Андрій Стельмах, Лідія Олевич, Лілія Герило, депутати міської ради Микола Піх, Алла Єфіменко, Роман Петровський, Ігор Юзьків, Анатолій Височанський, Андрій Юсип, Тетяна Ориник. 
З-поміж низки питань, які стосувалися компетенції постійної комісії, присутні найперше детально розглянули ті, які пов’язані із інтересами всієї територіальної громади. Серед них – про надання дозволу на проведення інвентаризації земельної ділянки  на пл. Івана Франка  в м.Болехові для встановлення громадського туалету модульного типу. З цього приводу позицію влади озвучив міський голова Іван Яцинин. Він акцентував увагу присутніх на тому, що у ході детального вивчення та аналізу усіх можливих місць для встановлення вбиральні найперше була врахована думка громадськості. Іван Васильович зазначив, що після обстеження території фахівці запропонували земельну ділянку у центральній частині міста неподалік будинку № 3 на пл.Івана Франка (між каштанами, орієнтовно навпроти входу у «НЕТ-Захід»). Обговорили присутні й усі інші місця для встановлення модульного туалету, які розглядалися, але з різних на те причин (серед яких: охоронні зони газопроводовів, охоронні зони кабельних ліній електропередавання і кабельних ліній зв'язку, тощо) не підійшли. У підсумку обране місце для громадського туалету депутати погодили і рекомендували затвердити проєкт рішення на черговому засіданні сесії.  
Відтак, розглянувши звернення директора ТзОВ «Твоє чисте місто», депутати попередньо погодили надання дозволу на платне користування земельною ділянкою площею 0,30 га на території полігону ТПВ в ур. «Криве» за межами населеного пункту м.Болехова для встановлення сміттєсортувальної лінії.
Під час засідання присутні також розглянули низку проєктів рішень, які були розроблені на звернення громадян та стосувалися затвердження проєктів відведення, змін цільового призначення, технічних документацій; надання дозволу на розроблення проєктів відведення та технічних документацій, затвердження актів комісії, тощо.
Загалом засідання земельної комісії було продуктивним. Впродовж трьох годин члени комісії розглянули понад шість десятків питань та ухвалили відповідні висновки і рекомендації. Низку профільних питань депутати рекомендували до розгляду чергової 7 сесії, кілька проєктів відклали на довивчення, а окремі розглядатимуть з виїздом на місце.

Триває підготовка до роботи другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

У Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання другої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій. Сьогодні, 10 грудня 2020 року, депутати Болехівської міської ради працювали у постійній...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 10 червня 2020 року о 10.00 год. у Народному домі м.Болехова (вул.С.Стрільців,12) відбудеться чергове пленарне засідання LII сесії Болехівської міської ради VІІ демократичного скликання....

Постійна комісія з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання

Сьогодні, 12 лютого 2020 року, в Болехівській міській раді відбулося засідання комісії міської ради з питань планування територій, містобудування, архітектури, регулювання земельних відносин. Участь у засіданні взяли голова постійної комісії Валерій...

0 Коментарів

Авторизація