Відбулася 8 сесія Болехівської міської ради
23 кві, 2021 0 Коментарів 706 Переглядів

Відбулася 8 сесія Болехівської міської ради

Сьогодні, 23 квітня 2021 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася чергова восьма сесія Болехівської міської ради VIIІ демократичного скликання. Вона тривала понад 4 години. Всього обранці розглянули 88 питань, з них 17 основних.

У роботі пленарного засідання взяли участь 23 депутатів із 26 обраних, працівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости сіл громад, представники громадськості.
Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на засіданнях профільних постійних депутатських комісіях міської ради. Тож більшість з них на сесії  ухвалювались без детального обговорення.

Згідно з порядком денним засідання спочатку міські депутати розглянули зміни до бюджету міської територіальної громади на 2021 рік. Начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб проінформувала, що відповідно до листів керівників бюджетних установ вносяться зміни в бюджетні призначення та спрямовується частина вільного залишку коштів загального фонду бюджету міської територіальної громади на такі потреби: 50000 гривень - на придбання контейнерів для ТПВ (міська Програма охорони навколишнього природного середовища); 12000 гривень - на придбання пральної машини в садочок «Веселка»; 200000 гривень - на Програму медичного забезпечення хворих у разі амбулаторного лікування на 2021 рік. 

Відтак про результати діяльності Калуської місцевої прокуратури на території Болехівської міської ради за 2020 рік доповів керівник Калуської окружної  прокуратури Носович Андрій Богданович. Депутати також отримати відповіді на порушені запитання.

Схвальним рішенням депутати внесли зміни до рішення міської ради від 17.01.2017 №03-14/17 «Про затвердження структури виконавчих органів Болехівської міської ради, загальної чисельності штату та її виконавчих органів». Проєктом рішення передбачається введення посад у структуру відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому головних спеціалістів з питань землеустрою у кількості дві штатні одиниці. 

Було ухвалено низку рішень щодо врегулювання відносин у сфері комунального майна. Зокрема, внесені зміни щодо оперативного управління комунальним майном у КНП «Болехівської ЦМЛ» та КНП «Центр первинної медичної допомоги», визначено балансоутримувачів комунального майна та передано безплатно активи виконавчим органам Болехівської міської ради, підприємствам, установам, організаціям, які створені на базі комунального майна Болехівської територіальної громади.

Був розглянутий і підтриманий депутатами проєкт рішення щодо змін у рішенні міської ради від 04.03.2021 № 10-05/21 «Про затвердження Програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, захисту прав і свобод громадян на території Болехівської міської ради на 2021-2025 роки».

Практично без обговорення були ухвалені рішення щодо надання матеріальних допомог жителям громади на лікування та одноразової грошової допомоги учаснику АТО.

Депутатський корпус розглянув також змістовний блок земельних питань. Серед земельних питань, окремі мали уточнення, були враховані додаткові запитання і зауваження. Загалом, два проєкти рішень, які стосувалися врегулювання земельних відносин, не підтримали, всі решта були схвалені.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною: депутати голосували поіменно шляхом електронного голосування, ухвалили 85 рішень. 

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 30 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася VІІ сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 22 депутати міської...

Із пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 4 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася V сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати міської ради....

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

0 Коментарів

Авторизація