Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради
30 бер, 2021 0 Коментарів 758 Переглядів

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 30 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася VІІ сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 22 депутати міської ради. Участь у роботі сесії взяли керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости та громадськість краю.
Передувала пленарному засіданню робота працівників виконавчого комітету міської ради та депутатів у засіданнях постійних комісій міської ради та погоджувальної ради.
Перш за все, за пропозицією депутатів міської ради розглянули питання, внесені в «Різне» порядку денного.
Далі начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила присутніх зі змінами, які передбачаються проєктом рішення про внесення змін до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2021 рік.  
На пленарному засіданні затвердили перелік адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг Болехівської міської ради, а також звіт про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медичної допомоги» за 2020 рік.
Погодили також вступ Болехівської територіальної громади у члени місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Агенція розвитку об’єднаних територіальних громад Прикарпаття».
Окрім цього внесено зміни до фінансових планів КНП «Центр первинної медичної допомоги» та КНП «Болехівська ЦМЛ» Болехівської міської ради на 2021 рік, а також до Плану діяльності Болехівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
Отримав підтримку міських обранців і проєкт рішення про прийняття Болехівською міською радою майна, активів та зобов’язань від сільських рад.
Ствердними рішеннями депутати Болехівської міської ради ухвалили проєкти рішень про надання матеріальних допомог, а на завершення розглянули більше півсотні земельних питань та ухвалили відповідні рішення.

Із пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 4 березня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася V сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 23 депутати міської ради....

Відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 26 січня 2021 року, у Народному домі м.Болехова відбулася ІV сесія Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Провів її міський голова Іван Яцинин, для роботи у пленарному засіданні зареєструвалося 24 депутати міської ради....

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація