Відбулося чергове засідання Болехівської міської ради
22 вер, 2021 0 Коментарів 722 Перегляди

Відбулося чергове засідання Болехівської міської ради

Вчора, 21 вересня 2021 року,  під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Участь у сесії взяли 25 депутатів міської ради, керівники управлінь, відділів міськвиконкому, старости. Робота сесії тривала понад 5 годин.
За пропозицією депутатів міської ради розгляд порядку денного депутати розпочали із блоку «Різне», у якому обговорили питання різного характеру, які  виникли у обранців у процесі депутатської діяльності. Мова, зокрема, йшла про підсумки результатів ЗНО здобувачів освіти у 2021 році та якість надання освіти у навчальних закладах Болехівщини, хід проведення капітального ремонту відтинку дороги Гериня-Болехів та доріг комунальної власності, організацію роботи депутатської приймальні у адмінприміщенні міської ради на вулиці 24 серпня, проведення зрізки дерев вздовж дороги Болехів-Міжріччя тощо. Після обговорення усіх питань,   депутати перейшли до розгляду порядку денного засідання 12 сесії, до якого було включено 133  питання. 
Оскільки розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передували обговорення та робота депутатів і працівників виконавчого комітету на засіданнях постійних комісій міської ради та Погоджувальної ради, то на сесії проєкти рішень ухвалювалися практично без детального обговорення. 
Найперше міські обранці підвели підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівщини за І півріччя 2021 року та внесли зміни до бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2021 рік. 
Відтак депутати затвердили звіти про виконання  фінансових планів комунальних некомерційних підприємств «Болехівська центральна міська лікарня» та   «Центр первинної медичної допомоги» за I півріччя 2021 року, фінансові плани цих підприємств на 2022 рік, а також внесли зміни до фінансових планів на поточний рік.
За пропозицією  депутатської фракції у міській раді «Слуга народу», депутати підтримали звернення до Верховної Ради України про ухвалення пакету законопроєктів у другому читанні та в цілому щодо малої приватизації №4572, 4573, 4574 і 4575, які усувають штучні бюрократичні перешкоди і спрощують процедуру підготовки до приватизації об’єктів як державної, так і комунальної власності.
Схвальними були рішення щодо затвердження міських програм, зокрема: Програми основних заходів управління праці та соціального  захисту населення міськвиконкому на 2022  рік, Програми підтримки сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО/ООС, на 2022 рік та Програми Болехівської міської територіальної громади «Духовне життя» на 2022-2026 роки.
З метою приведення нормативно-правової бази у відповідність до вимог чинного законодавства та на виконання вимог низки законодавчих актів у сфері освіти затверджено Положення про управління освіти виконавчого комітету Болехівської  міської ради,   перейменовано  заклади загальної середньої освіти та затверджено нові редакції Статутів.
Отримали підтримку депутатів і проєкти рішень про затвердження ліквідаційного балансу виконавчого комітету Болехівської міської ради та надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель та споруд.
У ході засідання депутати Болехівської міської ради ухвалили проєкти рішень про надання матеріальних допомог, а на завершення розглянули понад сотню земельних питань та проголосували за відповідні рішення.

До уваги депутатів міської ради!

1 липня 2021 року о 10.00 год. у Народному домі м.Болехова за адресою: м. Болехів, вул. С.Стрільців, 12 відбудеться друге пленарне засідання чергової 10 сесії Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання. Порядок денний: 1) про...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 26 січня 2021 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 4 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 25 січня, у...

Відбулося засідання погоджувальної ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, завтра, 22 грудня 2020 року, о 10.00 годині у Народному домі м.Болехова відбудеться засідання чергової 2 сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання. Сьогодні, 21 грудня, у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація