Про покращення інформованості населення щодо вакцинації від коронавірусної хвороби йшлося на зустрічі
02 лис, 2021 0 Коментарів 491 Перегляд

Про покращення інформованості населення щодо вакцинації від коронавірусної хвороби йшлося на зустрічі

Сьогодні, 2 листопада, заступниця міського голови Ілона Калитин зустрілася з деканами Болехівського деканату ПЦУ о.Іваном Петрівим та УГКЦ о.Дмитром Павликом з питань організації інформаційної кампанії серед прихожан храмів щодо проведення вакцинальної кампанії проти COVID-19.

Участь у робочій зустрічі взяла заступник директора КНП «Центр первинної медичної допомоги», сімейний лікар Ірина Гребень.
Заступниця міського голови нагадала присутнім про основні  обмеження, які діють на території громади та Прикарпаття в цілому, а також акцентувала на необхідності комплексного підходу до інформаційної кампанії серед мешканців громади щодо важливості щеплень.

«Зараз надважливо провести ефективну вакцинацію населення від захворюваності на коронавірус. Саме для цього потрібна співпраця лікарів, органу місцевого самоврядування та духовенства. Задля збереження життя людей під час таких небезпек ми повинні об’єднати зусилля», — наголосила Ілона Калитин.
Вона звернулися до представників духовенства за допомогою у проведенні роз’яснювальної роботи – адже церква у всі часи мала величезний вплив на парафіян. А також наголосила, на  тому, що сімейні лікарі та працівники КНП «Центр первинної медичної допомоги» завжди готові надати відповіді на усі питання щодо вакцинації, які цікавлять пацієнтів.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей, що під час відправ та при зустрічах з прихожанами священики нагадуватимуть парафіянам про необхідність дотримання основних правил маскового режиму, соціальної дистанції, сприятимуть обізнаності населення щодо вакцинальної кампанії проти COVID-19.

Заступник міського голови Ілона Калитин взяла участь у онлайн-нараді щодо вакцинальної кампанії на

Сьогодні відбувся онлайн-брифінг під керівництвом голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук за участю фахівців медичної галузі щодо проведення вакцинальної кампанії на Прикарпатті. Участь у онлайн-нараді взяли заступник міського голови...

Підписано меморандум про співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги

Сьогодні, 2 червня 2021 року, відбулася робоча зустріч міського голови Івана Яцинина з керівником Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмилою Желізняк. Участь у заході взяли також заступниця міського голови...

Святкуємо Великдень: вимоги карантину та рекомендації

Вчора, 13 квітня, заступниця міського голови Ілона Калитин зустрілася із представниками духовенства з питань дотримання карантинних вимог під час Великодня. Ситуація із пандемією коронавірусу на території області та громади дещо покращилася, але не...

0 Коментарів

Авторизація