Відбулася робоча нарада з питань продовження будівництва міських очисних споруд
07 лют, 2022 0 Коментарів 658 Переглядів

Відбулася робоча нарада з питань продовження будівництва міських очисних споруд

На запрошення міського голови Івана Яцинина, сьогодні, 7 лютого 2022 року, з робочим візитом у Болехові перебували представники компаній, які займаються проєктуванням, виробництвом та встановленням очисних споруд.

Серед гостей – директор ТзОВ «Алпін-Захід», яке  є одним з вітчизняних лідерів у сфері виробництва та встановлення очисних споруд ТМ «AlpineSS», Черниш Олександр Олександрович зі Львова та директорка ПП "ЕКОХІМСЕРВІС", яке займається проєктуванням очисних споруд, Джус Уляна Богданівна з Івано-Франківська.
 
Участь у робочій нараді взяли також перший заступник міського голови Василь Юрочко, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків, депутат Болехівської міської ради, ФОП Піх Микола Васильович, директор Болехівського ККП Геннадій Микитин, начальник відділу держархбудконтролю, архітектури та землеустрою міськвиконкому Тетяна Горфиняк.

Розпочинаючи спілкування, міський голова Іван Яцинин зазначив, що зустріч була ініційована з метою обговорення та вирішення питання продовження будівництва міських очисних споруд і каналізаційних мереж. 

У ході  наради присутні вивчили наявні матеріали та документи, які були розроблені у попередні роки. А також виїхали на місце та оглянули територію, на якій згідно з генеральним планом міста і планом зонування території планується продовжити будівництво та реконструкцію міських очисних споруд, й обстежили стан об’єктів незавершеного будівництва.

Представники бізнесу розповіли про специфіку своєї роботи, а також висловили пропозиції та думки щодо вирішення проблеми відсутності міських очисних споруд у місті.
 
На зустрічі також йшлося про перспективи фінансування проєкту із реконструкції та модернізації очисних споруд Болехова. 

У підсумку, присутні домовилися розробити проєктні пропозиції з реконструкції міських очисних споруд і каналізаційних мереж та зустрітися ще раз.

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у Форумі «Асоціація міст України єднає Україну», який

5 лютого 2022 року Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування Асоціація міст України у співпраці з Івано-Франківською міською радою проводила Форум «Асоціація міст України єднає Україну». Цього року АМУ святкує 30-річчя і цей Форум...

Під керівництвом міського голови Івана Яцинина відбулася оперативна нарада з керівниками управлінь,

Сьогодні, 8 лютого 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів оперативну нараду з керівниками управлінь, відділів міськвиконкому. Участь у нараді взяли секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко,...

Велике Йорданське Водосвяття

Сьогодні, 19 січня 2021 року, міський голова Болехова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків долучилися до Великого Йорданського Водосвяття на березі річки Лужанка у Гошеві. ...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація