Міський голова Іван Яцинин взяв участь у заходах, присвячених відзначенню 100-річчя ворохтянських трамплінів
21 лют, 2022 0 Коментарів 466 Переглядів

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у заходах, присвячених відзначенню 100-річчя ворохтянських трамплінів

Трамплінам для стрибків на лижах у селищі Ворохта, що на Івано-Франківщині, цьогоріч виповнюється 100 років. Це — комплекс з п'яти трамплінів, найвищий з яких — 90-метровий — є єдиним в Україні. Саме 1922 роком датована перша офіційна письмова згадка про відкриття професійного трампліна та проведення змагань зі стрибків на лижах у Ворохті.

У суботу, 19 лютого 2022 року, у рамках відзначення цього ювілею у Ворохтянській територіальній громаді відбулася зустріч голів громад гірських територій Прикарпаття з головою Державного агентства розвитку туризму України (ДАРТ) Мар’яною Олеськів, на якій обговорили перспективи розвитку туризму. 

Участь у заходах з Болехівської територіальної громади беруть міський голова Іван Яцинин та перший заступник міського голови Василь Юрочко.
Серед гостей зустрічі – народний депутат України Василь Вірастюк, заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Вадим Созоник, керівник ДП «Дороги Прикарпаття» Роман Сілецький.
Цього дня у Ворохті також пройшли урочистості з нагоди 100-річчя ворохтянських трамплінів та чемпіонат України зі стрибків з трампліна та лижного двоборства.

Міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч щодо створення добровільної пожежної дружини у

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч за участі начальника Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Василя Микитина, заступника начальника Євгена Ткачука та начальника 3ДПРЗ Калуського РУ...

Підписано Договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів

5 лютого 2022 року, у рамках Форуму «Асоціація міст України єднає Україну», який проходить у м.Івано-Франківську з нагоди відзначення 30-річчя АМУ, голови територіальних громад Прикарпаття підписали Договір про співробітництво територіальних громад...

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у Форумі «Асоціація міст України єднає Україну», який

5 лютого 2022 року Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування Асоціація міст України у співпраці з Івано-Франківською міською радою проводила Форум «Асоціація міст України єднає Україну». Цього року АМУ святкує 30-річчя і цей Форум...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

16 січ, 2024 0

Авторизація