Одягнімо вишиванки на знак єдності!
18 травень, 2022 0 Коментарів 590 Переглядів

Одягнімо вишиванки на знак єдності!

Болехівська міська рада запрошує жителів громади долучитися до Всесвітнього Дня вишиванки, який цього року відзначається завтра, 19 травня.

Одягніть вишиванку на будь-який смак і колір, де б ви не були! Обов’язково робіть спільне фото родиною, сім’єю чи дружньою компанією на згадку та розміщуйте світлини у соціальних мережах, популяризуючи патріотичний дух та національні традиції в Україні.
Нехай у такий нелегкий для кожного з нас час свято об’єднає усіх, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається нею. Давайте доведемо, що Україна квітла та розквітне ще більше! А вишиванка завжди буде нашим генетичним кодом нації!

Без вшанування минулого немає майбутнього…

Щороку 23 травня в Україні відзначають День Героїв або Свято Героїв. Це день пам'яті всіх українців, які у різні часи присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських вояків — борців за волю України...

Запрошуємо долучитися до акції "Великодній кошик для переселенця"

Шановні жителі м. Болехова! Незабаром кожна українська сім’я почне готуватися до особливо шанованого та величного свята - Великодня. І у ці дні ми не повинні забувати про тих, хто вимушено покинув свої домівки та переселився в інші регіони України,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація