З нагоди Дня Незалежності України вручили нагороди та грамоти
24 сер, 2022 0 Коментарів 580 Переглядів

З нагоди Дня Незалежності України вручили нагороди та грамоти

Сьогодні, 24 серпня, з метою вшанування громадян за жертовність та зусилля, проявлені у волонтерській діяльності, організації і наданні матеріальної, фінансової та іншої допомоги Збройним силам України, іншим військовим формуванням України, для відсічі збройної агресії російської федерації, відбулось урочисте вручення нагород та грамот різних рівнів волонтерам, благодійникам, підприємцям, громадським активістам краю, які своєю натхненною працею наближають нашу перемогу. 

Урочисте нагородження відбулося в рамках святкових заходів з нагоди 31-ї річниці незалежності України. Нагороди та грамоти вручив міський голова Іван Яцинин.

Медаллю ?«Доблесть Прикарпаття» Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради нагороджено підприємців та волонтерів Кецмура Володимира Миколайовича і Піха Миколу Миколайовича.

??Грамотою Івано-Франківської облдержадміністрації за активну волонтерську та благодійну діяльність, громадянську мужність і патріотизм нагороджено підприємця та волонтера Гошовського Ярослава Ярославовича.

??Грамотою виконавчого комітету Болехівської міської ради за плідну, жертовну працю з утвердження національної ідеї в Україні, мужність, героїзм і силу духу, проявлені у буремні роки війни, активну громадянську позицію та з нагоди святкування 31-ї річниці незалежності України нагороджено жительку міста Болехова Гаврилів Катерину Олексіївну.

??Грамотою виконавчого комітету Болехівської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і гуманістичну діяльність нагороджено волонтерів Гошовського Володимира Олексійовича та Налапшія Руслана Миколайовича.

Вітаємо нагороджених та дякуємо за все, що Ви робите кожен на своєму місці. Ми глибоко шануємо працю кожного з Вас! Україна обов’язково вистоїть і переможе! Стане сильнішою і успішнішою!

Міський голова Іван Яцинин взяв участь у заходах, присвячених відзначенню 100-річчя ворохтянських

Трамплінам для стрибків на лижах у селищі Ворохта, що на Івано-Франківщині, цьогоріч виповнюється 100 років. Це — комплекс з п'яти трамплінів, найвищий з яких — 90-метровий — є єдиним в Україні. Саме 1922 роком датована перша офіційна письмова...

Вітаємо нагороджених з нагоди 30-ї річниці незалежності України

Під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України міський голова Іван Яцинин вручив грамоти виконавчого комітету Болехівської міської ради учасникам бойових дій АТО, волонтерам, працівникам установ, організацій міста, фахівцям різних галузей,...

Вітаємо нагороджених з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України!

23 та 24 серпня є найвизначнішими датами в історії нашої держави – День Державного Прапора України та День незалежності України. З нагоди відзначення зазначених свят та за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація