Відбулося засідання виконавчого комітету
25 сер, 2022 0 Коментарів 498 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

   Сьогодні, 25 серпня 2022 року, під головуванням першого заступника  міського голови Василя  Юрочка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли  11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь та відділів міськвиконкому.
    На порядок денний  засідання було винесено 10 питань. Після його затвердження члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.
Схвальним рішенням затвердили Програму організації безоплатного поховання жителів громади на території Болехівської міської ради  на 2022-2025 роки. Йдеться про забезпечення належного посмертного вшанування та поховання, загиблих (померлих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні, безоплатного для їх родин, та поховання одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від яких відмовилися рідні, знайдених невпізнаних трупів. 
Одноголосно підтримали проєкт рішення про внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, документом збільшили обсяг доходів на суму 80 747,7грн. та спрямували дані кошти відділу освіти на оплату водопостачання та водовідведення, електроенергії  та природного газу; збільшили бюджетні призначення управлінню праці та соціального захисту населення  на суму 10013,1 грн.; виділили кошти в сумі 175400,0 грн. з резервного фонду бюджету міської територіальної громади управлінню освіти на капітальний ремонт вбиралень Болехівського ліцею №2 «Науковий».  Також здійснили  перерозподіл бюджетних призначень по головних розпорядниках коштів бюджету міської територіальної громади.  
Опісля члени виконавчого комітету  підтримали проєкти рішення, що стосувалися надання матеріальної допомоги родинам загиблих героїв при захисті Батьківщини. 
Відтак було розглянуто блок питань служби у справах дітей міськвиконкому щодо продовження терміну перебування дітей з інвалідністю у відділенні денного перебування сімей із дітьми з обмеженням життєдіяльності Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім».
    Усі проєкти рішень, що виносилися на розгляд відповідно до порядку денного,  були розглянуті та ухвалені. Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Сьогодні, 28 липня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок...

Про засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 червня 2022 року, під головування першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконкому, начальники та спеціалісти...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація