Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне
28 лип, 2022 0 Коментарів 866 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Сьогодні, 28 липня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли  11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому.

На порядок денний  засідання було винесено 6 питань, які стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Після затвердження порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.

Одноголосно підтримали проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, документом здійснили перерозподіл  бюджетних призначень по управлінню освіти та виділили 680,0  тис. гривень  на облаштування укриттів будівель закладів освіти; збільшили бюджетні призначення управлінню праці та соціального захисту населення  на суму 80,0 тис. гривень на Програму підтримки породіль  у Болехівській міській територіальній громаді на 2022 рік»; а також міській раді на суму 20,0 тис. гривень на комплексну Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки Болехівської міської ради на 2021-2025 роки тощо.

Схвальним рішенням затверджено звіт про виконання бюджету Болехівської територіальної громади   за І півріччя 2022 року.

Підтримали члени виконавчого комітету й проєкт рішення про затвердження Порядку організації та ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Болехівської міської ради. Документом визначили управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради відповідальним за організацію та ведення обліку дітей, а також за створення та постійне оновлення реєстру на території Болехівської міської ради. 

У блоці питань служби у справах дітей розглядались питання влаштування дитини з інвалідністю у відділення денного перебування сімей із дітьми з обмеженням життєдіяльності Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім», доцільності позбавлення батьківських прав, участі батька у вихованні малолітніх дітей.

Із усіх питань порядку денного ухвалені відповідні рішення, які згідно з регламентом та чинним законодавством згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 червня, відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міськвиконкому, депутати Болехівської міської ради. До...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація