Відбулося засідання виконавчого комітету
24 травень, 2021 0 Коментарів 949 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня,  відбулося чергове  засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому.
   Члени виконавчого комітету розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста.  Про виконання бюджету міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року доповіла  начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб. 
Відтак перейшли до розгляду проєктів рішень, що стосувалися  підготовки установ, організацій бюджетної сфери міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року та про виконання рішення міськвиконкому від 28.09.2020 № 59 «Про виконання розпорядження міського голови від 07.05.2020 № 83-р «Про підготовку установ, організацій бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року».
Опісля члени виконавчого комітету заслухали проєкт рішення про зняття осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з квартирного обліку у зв’язку  з тим, що двом дітям позбавлених батьківського піклування придбано квартири за рахунок коштів субвенції з державного бюджету
Відтак було обговорено та ухвалено проєкт рішення  про проведення конкурсу на посаду директора Болехівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2. Документом затверджено текст оголошення про проведення конкурсу, управління освіти міськвиконкому зобов’язано розробити та подати на затвердження міському голові тестові і ситуаційні завдання, а також Порядок проведення іспиту на знання нормативно-правових актів у галузі освіти претендентами на заміщення посади директора Болехівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Кінцевий термін подання документів для участі у конкурсі - 15.06.2021.
Присутні також ухвалили проєкти рішень про погодження тимчасового розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, відповідно до звернень підприємців міста Болехова. 
Схвалили і низку рішень, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей громади.У підсумку всі проєкти рішень, винесені на засідання виконавчого комітету, були ухвалені.

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

28 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. Присутні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 16 питань порядку денного....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація