Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради
29 лис, 2019 0 Коментарів 926 Переглядів

Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

28 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому.
Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста.
Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІV квартал 2019 року, члени виконкому заслухали доповідь про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Болехова за 9 місяців 2019 року головної спеціалістки з питань економіки, зовнішньо-економічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології та благоустрою міськвиконкому Г.Васильків. Обговоривши основні аспекти програми, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за цей проєкт рішення.
Відтак на засіданні заслухали інформацію директорки Болехівської дитячої школи мистецтв Л.Попик про роботу закладу у 2018-2019 навчальному році. Вона зазначила, що на кінець 2018-2019 навчального року в школі навчалося 155 учнів, отримали свідоцтво про закінчення закладу 17 випускників. Директорка коротко розповіла про досягнення учнів школи, зокрема, про здобуті призові місця в обласних конкурсах виконавської майстерності солістів-інструменталістів серед учнів ДМШ та ДШМ (м. Калуш, м.Івано-Франківськ); у XI всеукраїнському відкритому конкурсі баяністів-акордеоністів «Візерунки Прикарпаття» (м.Дрогобич Львівської області); в IV Всеукраїнському конкурсі юних музикантів «Франкове підгір’я» (м.Дрогобич Львівської обл.); в XII міжнародному конкурсі баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE» (м.Дрогобич Львівської обл.). Крім цього, доповідачка зупинилася і на проблемах різного характеру, які потребують вирішення та фінансування. Члени виконавчого комітету уважно вислухали директорку школи, активно обговорили порушені проблеми та порекомендували шляхи їх вирішення. Як приклад покращення фінансового стану школи та залучення додаткових коштів у спецфонд, їй порекомендували розглянути можливість надання платних послуг, організацію різних концертних програм та виступів, в тому числі й у інших містах. Після детального обговорення запропонованого проєкту рішення, члени виконкому доручили начальниці відділу культури виконавчого комітету Болехівської міської ради Г.Іванишин сприяти покращенню матеріально-технічної бази Болехівської ДШМ; сприяти участі творчих колективів Болехівської ДШМ в регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і фестивалях. А директорку Болехівської ДШМ Л.Попик забов’язали посилити контроль за виконавською дисципліною викладачів школи.
Далі, відповідно до порядку денного, члени виконкому розглянули питання «Про затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги - вивезення побутових відходів». Заслухавши доповідь начальника Болехівського ККП Г.Микитина, на засіданні погодили запропонований проєкт рішення, відповідно до якого тарифи на вивезення твердих побутових відходів з 1 січня 2020 року становитимуть:
-для населення – 80,0 грн/м³;
-для бюджетних установ - 88,0 грн./м³;
-для інших споживачів – 104,0 грн./м³.
Вартість вивезення рідких побутових відходів у м. Болехові складе 137,0 грн./м³. Одна година роботи автотранспортного засобу (асенізаційна машина) становитиме - 113,0 грн., а 1км пробігу машини автотранспортного засобу (асенізаційна машина) – 6,0 грн.
Також був підтриманий і проект рішення «Про План діяльності виконавчого комітету Болехівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік».
Відтак перейшли до розгляду звернень громадян щодо присвоєння поштових адрес. З усіх питань були ухвалені відповідні рішення.
Відповідно до порядку денного, члени виконкому також розглянули низку питань, які стосувалися погодження прав неповнолітніх дітей.
Загалом під час засідання виконавчого комітету розглянули та схвалили 12 питань порядку денного.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 жовтня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів керуючий справами міськвиконкому І.Ганчар. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

Відбулося засідання виконавчого комітету

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 16 питань порядку денного....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація