Відбулося засідання виконавчого комітету
31 жов, 2019 0 Коментарів 737 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 жовтня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів керуючий справами міськвиконкому І.Ганчар. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому.
На порядок денний було винесено 8 питань.
Найперше члени виконавчого комітету заслухали інформацію про хід виконання рішення міськвиконкому про уповноважених посадових осіб для складання протоколу про адміністративне правопорушення. Б.Чех повідомив присутніх про те, що за порушення об’єктів благоустрою міста Болехова з порушенням затвердженої в установленому порядку законодавством порядку містобудівної документації та державних будівельних норм протоколів не складено; за пошкодження (руйнування чи псування) вулично-дорожньої мережі, інших об’єктів та елементів благоустрою міста Болехова; за неналежне утримання об’єктів благоустрою, зокрема покриття доріг тротуарів, освітлення території м.Болехова складено 9 приписів; за порушення режиму використання її охорони територій рекреаційного призначення; за самовільне зайняття територій (частини територій благоустрою м.Болехова) протоколів не складено; за порушення встановлених законодавством екологічних, санітарно - гігієнічних вимог та санітарних норм під час проєктування, розміщення будівництва та експлуатації благоустрою територій м. Болехова; за знищення або пошкодження зелених насаджень чи інших об’єктів озеленення міста Болехова складено 15 приписів. Члени виконавчого комітету уважно вислухали даний проєкт рішення та підтримали його одноголосно.
Також було розглянуто питання щодо подання клопотання в Івано-Франківську облдержадміністрацію про присвоєння жительці м. Болехова почесного звання України «Мати-героїня».
Відповідно до порядку денного розглянули проєкт рішення про надання дозволу на переобладнання житлового будинку на дві окремі квартири.
Крім цього, члени виконкому розглянули питання, які стосувались неповнолітніх дітей.
Загалом було ухвалено 8 рішень.

Відбулося засідання виконавчого комітету

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 16 питань порядку денного....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація