Відбулося засідання виконавчого комітету
27 вер, 2019 0 Коментарів 600 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому.
На засіданні члени виконкому розглянули 16 питань порядку денного.
Серед основних питань, які були винесені на обговорення відповідно до плану роботи міськвиконкому, члени виконкому заслухали, та схвалили проекти рішень щодо затвердження фактичної та планової мережі закладів загальної, дошкільної, позашкільної освіти.
У ході засідання також було розглянуто питання про підготовку установ, організацій бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року. Серед заходів, які мають вжити керівники підприємств, установ та організацій, голови виконавчих комітетів сільських рад для підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року є: своєчасно та в повному об’ємі розпочати опалювальний період; економно використовувати енергоносії та вчасно проводити розрахунок за їх споживання; до початку опалювального сезону завершити придбання та встановлення приладів дистанційного обліку газу; подавати аналіз про використання енергоносіїв та стан розрахунку за них, а також контролювати стан проходження опалювального періоду 2019-2020 року.
Далі відповідно до порядку денного розглянули питання щодо організації відпочинку і оздоровлення дітей у 2019 році. Доповідач проінформував присутніх про кількість дітей, які були забезпечені оздоровленням та відпочинком цього року в літніх та пришкільних таборах за рахунок коштів державного, обласного та місцевого бюджетів.
Також був затверджений План роботи міськвиконкому на ІV квартал 2019 року.
Відтак члени виконкому розглянули та затвердили склад комісії з обстеження стану жилих будинків (жилих приміщень) з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним нормам на території міста Болехова.
На засіданні також розглянули проект рішення про визнання громадянина наймачем жилого приміщення та укладення договору найму.
Крім цього, були схвалені проекти рішень про присвоєння поштової адреси, про надання згоди на укладення договору-дарування житлового будинку з господарськими будівлями, про тимчасове влаштування малолітньої дитини, про надання згоди на укладання договору оренди земельної ділянки від імені малолітньої дитини, про погодження мирової угоди.
Підтримку отримали проекти рішень щодо проведення перереєстрації громадян, які перебувають на квартирній черзі, та щодо проведення обліку дітей шкільного віку та учнів на території Болехівської міської ради.
За підсумками роботи всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету міської ради, було ухвалено.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 жовтня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів керуючий справами міськвиконкому І.Ганчар. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація