Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина
09 гру, 2020 0 Коментарів 1 023 Перегляди

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів міськвиконкому.
Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста. Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІV квартал 2020 року, начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила членів виконкому та запрошених  зі станом виконання міського бюджету за 9 місяців 2020 року. Після обговорень члени виконкому погодили проєкт рішення.
Відтак одноголосно було ухвалено рішення про схвалення проєкту міського бюджету на 2021 рік та прогноз міського бюджету на 2022-2023 роки. 
З підсумками виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Болехова за 9 місяців 2020 року членів виконкому ознайомила головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньо-економічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології та благоустрою міськвиконкому Г. Васильків. Обговоривши основні аспекти програми, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за дане  рішення.
Далі на засіданні заслухали питання про план діяльності виконавчого комітету Болехівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.  Як проінформувала головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньо-економічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології та благоустрою міськвиконкому Мар’яна Вакілова, на разі до плану увійшов один проєкт - про затвердження Порядку надання дозволу на сезонну виїзну (виносну) торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території міста Болехова, але зміни можуть вноситися впродовж року.
Керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків доповів про виконання Плану роботи міськвиконкому за ІV квартал 2020 року та План роботи міськвиконкому на І квартал 2021 року. 
У зв’язку зі зміною керівництва міської ради були внесені зміни в комісії, які діють при виконавчому комітеті, зокрема, затверджені нові склади комісії реєстрації дітей в електронну чергу до поступлення в дошкільні навчальні заклади міста Болехова, адміністративної комісії при виконавчому комітеті Болехівської міської ради та комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Далі, відповідно до порядку денного,  члени виконкому ухвалили рішення про видалення зелених насаджень на звернення громадян. 
Одностайно були ухвалені  рішення про надання  згоди на влаштування неповнолітніх до Калуської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради на вихідні та святкові дні та про надання згоди на укладення договору-дарування житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами.
Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 13 проєктів рішень.

На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету, соціально-економічного

Вчора, 20 лютого 2020 року, під головуванням міського голови, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок денний було...

Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

28 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. Присутні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 жовтня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів керуючий справами міськвиконкому І.Ганчар. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація