На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету, соціально-економічного розвитку та  розгляду звернень громадян у 2019 році
21 лют, 2020 0 Коментарів 700 Переглядів

На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету, соціально-економічного розвитку та розгляду звернень громадян у 2019 році

Вчора, 20 лютого 2020 року, під головуванням міського голови, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок денний було винесено 10 питань.
Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на І квартал 2020 року, члени виконкому заслухали проєкт рішення про виконання міського бюджету на 2019 рік. Як повідомила начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб, за 2019 рік до міського бюджету  надійшло доходів загального і спеціального фондів з урахуванням трансфертів у сумі 204554360 гривень, що на 3171432 гривень менше у порівнянні з відповідним періодом минулого року, або на 1,6 відс. Загальна сума міжбюджетних трансфертів становить 153095181 гривні. Власні надходження до загального фонду бюджету склали   48574538 гривень, що становить 100,7 відс. до уточненого річного плану.
Представила проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Болехова на 2020 рік та підвела підсумки Програми за 2019 рік головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньо-економічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, екології та благоустрою міськвиконкому Галина Васильків. Обговоривши основні показники програми, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за цей проєкт рішення.
Про вартість харчування для здобувачів закладів загальної середньої освіти,  вихованців закладів дошкільної освіти та встановлення батьківської плати за харчування у закладах дошкільної освіти на 2020 рік проінформував начальник управління освіти міськвиконкому Ігор Сайко. 
Як зазначалося, плата за харчування дітей, які перебувають у закладах дошкільної освіти, встановлюється у розмірі 28 гривень на одну дитину вдень, що становить 16 гривень 80 копійок – батьківська плата (60%) та 11 гривень 20 копійок – з місцевого бюджету (40%). Плата за харчування для здобувачів закладів загальної середньої освіти встановлюється у розмірі 17 гривень.
Ігор Сайко також повідомив, що повністю звільняються від батьківської плати за харчування у закладах дошкільної освіти діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей, діти з сімей учасників АТО; та на 50 % - діти з багатодітних сімей. Підлягають звільненню від батьківської плати за харчування у закладах загальної середньої освіти учні пільгових категорій, серед яких: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; учні 1 – 4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах; діти з інвалідністю, пов’язаною з наслідками аварії на ЧАЕС; діти учасників АТО.
Відтак на засіданні заслухали інформацію про результати державного фінансового аудиту міського бюджету за період з 01.01.2016 до 30.09.2019 року, який провело Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області. За підсумками обговорення, керівникам управлінь, відділів міськвиконкому дано низку завдань щодо залучення до місцевого бюджету наявних та максимально можливих обсягів фінансових ресурсів у різних сферах надання послуг.
В ході засідання виконкому розглянуто стан виконавської дисципліни в управліннях та відділах міськвиконкому та розгляду звернень громадян у 2019 році.
       Як зазначив керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар, протягом 2019 року до виконавчого комітету Болехівської міської ради поступило 749  звернень:   515 письмових та 234 на особистому прийомі, що в порівнянні за 2018 рік на 282 звернень менше. За результатами розгляду: 452 звернень  – вирішено позитивно, 297 звернення – роз’яснено по суті.  Протягом   2019 року надійшло 32 колективні звернення (в них звернулось 630 громадян). У зверненнях громадян було порушено 756 питань, найбільше громадян турбували питання соціального захисту населення - 312 звернень (41,3%); аграрної політики і земельних відносин - 218 звернень (28,8%); комунального господарства – 55 звернень (7,3%).
Ухвалено схвальні рішення за результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території Болехівської міської ради та актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

28 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. Присутні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 жовтня 2019 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів керуючий справами міськвиконкому І.Ганчар. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

Відбулося засідання виконавчого комітету

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 16 питань порядку денного....

0 Коментарів

Авторизація