Відбулося засідання виконавчого комітету
24 чер, 2021 0 Коментарів 689 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

    Сьогодні, 24 червня,  відбулося дев’яте  засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міськвиконкому,  депутати Болехівської міської ради.  До порядку денного внесли 10 питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. 
    Про організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території  Болехівської міської ради  присутніх ознайомила виконуюча обов’язки начальника управління освіти міськвиконкому Мар’яна Стефанів.  Даний проєкт рішення депутати погодили без зауважень. 
    Про виконання Плану роботи міськвиконкому за ІІ квартал 2021 року та План роботи міськвиконкому за ІІІ квартал 2021 року доповів керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків. 
     Відтак члени виконавчого комітету обговорили проєкт рішення про встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки пішохідних переходів на вул. 24 Серпня, Гузіївська, Котляревського, площі Малий ринок у м. Болехові. Після обговорення проєкт рішення був ухвалений одноголосно без змін. 
       Також обговорили та ухвалили проєкт рішення про облаштування кишень для зупинки автобусів на вул. Є. Коновальця, автодороги Болехів-Козаківка у м. Болехові. Відтак члени виконавчого комітету затвердили склад громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Болехівської міської ради та затвердили списки громадян, які потребують покращення житлових умов.    Заслухали члени виконавчого комітету і проєкт рішення про хід виконання розпорядження міського голови від 31.03.2021 №78-р «Про проведення весняної толоки».  
Блок наступних питань стосувався захисту прав  та інтересів дітей,  зокрема про надання згоди батькам на укладання договорів купівлі-продажу, договорів-дарування  житлових будинків, квартири  та земельних ділянок на користь малолітніх дітей.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

Із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

28 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. Присутні...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація