Про засідання виконавчого комітету
30 чер, 2022 0 Коментарів 595 Переглядів

Про засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 червня 2022 року, під головування першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні  взяли участь 13  членів виконкому, начальники та спеціалісти  управлінь і відділів міськвиконкому. На порядок денний було винесено 12 питань. 
  У ході засідання було розглянуто низку важливих  питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. Насамперед було розглянуто фінансові питання, зокрема  внесено зміни до бюджету Болехівської територіальної громади на 2022 рік.
    Відтак було розглянуто питання про визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення  в утриманні об’єктів благоустрою на території Болехівської територіальної громади.
   Ухвалили члени виконавчого комітету проєкт рішення  про організацію і оздоровлення дітей у 2022 році та затвердили склад координаційної ради Болехівського міськвиконкому з питань літнього оздоровлення дітей.
 Також було ухвалено проєкт рішення, яким уповноважили посадових осіб місцевого самоврядування на складання протоколу про адміністративне правопорушення,   відповідальність за яке передбачена статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). 
Одноголосно було ухвалено проєкт рішення про визначення місця (сектору) поховання захисників і захисниць України та громадян, які мають заслуги перед державою. Місцем таких поховань визначена земельна ділянка площею 210 кв.м, що розташована на  міському кладовищі (вул.Лисовицька м. Болехова), праворуч від центральної алеї.  
Також члени виконавчого комітету ухвалили зміни до міської Програми та утворили комісію щодо визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг. 
Обговорили і ухвали проєкт рішення  «Про хід виконання розпорядження міського голови  від 28.03.2022 «Про весняну толоку».  Також після детального обговорення члени виконавчого комітету затвердили тариф в розмірі 5 грн. на послугу з користування громадською вбиральнею, що розташована на площі Івана Франка у м. Болехові. 
З-поміж іншого, затвердили план роботи виконавчого комітету Болехівської міської ради на 3 квартал 2022 року.
Загалом всі проєкти рішень, які були винесені на розгляд виконавчого комітету були ухвалені. 

Про засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 травня 2022 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 15 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація