Про засідання виконавчого комітету
26 травень, 2022 0 Коментарів 638 Переглядів

Про засідання виконавчого комітету

     Сьогодні, 26 травня 2022 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні  взяли участь 15  членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти  управлінь і відділів міськвиконкому. На порядок денний було винесено 15 питань. На початку засідання за пропозицією  міського голови всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
 У ході засідання було розглянуто низку важливих  питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. Насамперед було розглянуто фінансові питання, зокрема  внесено зміни до бюджету Болехівської територіальної громади на 2021 та 2022 роки. Обговорили  і питання про підготовку установ, організацій бюджетної сфери міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року в установах і організаціях бюджетної сфери міської ради. Крім того, затверджено склад архітектурно-будівельної ради при відділі архітектури, містобудування, держархбудконтролю і землеустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради та склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Болехівської міської ради.   
  Також члени виконавчого комітету ухвалили проєкти рішень, що стосувалися видалення зелених насаджень, а саме аварійних дерев, що ростуть в м.Болехові та на території Гузіївського ліцею і є в комунальній власності громади.  
Відтак  було розглянуто питання про створення Болехівської міської субланки Калуської районної ланки Івано-Франківської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. 
Одноголосно було  ухвалено проєкт рішення, яким введено в дію рішення конкурсної комісії та визначено переможця конкурсу з вивезення побутових відходів на території Болехівської   громади ДП «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд» та  підтримано проєкт рішення про  затвердження тарифів на житлово-комунальні послуги з вивезення побутових відходів. Починаючи з 01 червня 2022 року тарифи на вивезення побутових відходів складатимуть:
- для населення – 301,42 грн./м 3 (21,20 грн./1особи) в місяць;
- для бюджетних установ – 301,4грн./м 3; 
- для інших споживачів – 301,42 грн./м 3.    
Після детального обговорення члени виконавчого комітету затвердили перелік першочергових робіт з ремонту доріг на 2022 рік.
 Також ухвалено проєкти рішень щодо прав дитини,  визначення правочинів для громадян та внесено зміни в назву міської Програми.  
Загалом було обговорено та ухвалено 15 проєктів рішень.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому,...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація