Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
25 лис, 2021 0 Коментарів 589 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради.
Насамперед присутні розглянули проєкт рішення про встановлення вартості харчування здобувачів закладів загальної середньої освіти, вихованців закладів дошкільної освіти   та встановлення батьківської плати за харчування у закладах дошкільної освіти на 2022 рік. 
Відтак члени виконавчого комітету затвердили план діяльності виконавчого комітету Болехівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.  У наступному році запланували розробити та ухвалити Порядок надання дозволу на сезонну виїзну (виносну) торгівлю та надання послуг у сфері розваг.
Також члени виконавчого комітету обговорили та ухвалили проєкт рішення про затвердження порядку присвоєння спортивних розрядів.
Схвальним рішенням виконавчого комітету затверджено протокол конусної комісії та  введено в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на виконавця послуг з вивезення побутових відходів. Переможцем конкурсу з вивезенням побутових відходів на території Болехівської територіальної громади визначено ДП «Комунальник Плюс» ТзОВ «Комунальник1». Підприємство надаватиме послуги жителям громади впродовж 60 місяців з дня укладання договору.          
Слухалася низка питань на звернення громадян та посадових осіб, юридичної та фізичної особи-підприємця, зокрема, про надання дозволів на розміщення конструкцій зовнішньої реклами, на облаштування додаткового септику, на видалення зелених насаджень у с. Бубнищі, про визнання громадянина наймачем жилого приміщення та про приватизацію квартири.
Опісля члени виконавчого комітету розглянули питання, що стосувалися захисту прав дітей.
За результатами засідання, 11 проєктів рішень були розглянуті, обговорені та підтримані.

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 червня, відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міськвиконкому, депутати Болехівської міської ради. До...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація