Додому востаннє повертається Герой України Андрій Федьків
10 лют, 2023 0 Коментарів 430 Переглядів

Додому востаннє повертається Герой України Андрій Федьків

Сьогодні, 10 лютого, Болехівська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – 28-річного військового Федьківа Андрія Петровича.

Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у місті Болехові орієнтовно о 13.30 годині. Прохання до жителів міста вийти на вулиці міста, якими буде рухатися траурна колона, створити живий коридор, аби гідно зустріти загиблого Героя.

Траурний кортеж рухатиметься зі сторони Долини вулицею Д.Галицького – площею І.Франка – вулицею Коновальця – селом Тисів - у село Бубнище. Віддаймо останню шану захиснику.

Чин похорону відбудеться завтра, 11 лютого 2023 року. Про годину буде повідомлено додатково.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Нагадаємо, старший солдат Андрій Федьків служив за контрактом старшим навідником обслуги артилерійського взводу артилерійської батареї артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи. Загинув 3 лютого 2023 року внаслідок отримання вогнепального поранення несумісного з життям. Герой до останнього був вірний присязі й не зрадив свою рідну землю, свою країну.

Чергова втрата Болехівщини: на війні загинув 28-річний військовий Андрій Федьків

Ця страшна російсько-українська війна продовжує безжально забирати життя найкращих та найдостойніших українців – відданих синів і дочок, які стоять на захисті рідної землі. У бою за рідну землю віддав життя наш земляк, уродженець с.Бубнище Федьків...

Просимо гідно зустріти Героя і вшанувати його пам’ять!

Сьогодні до Болехова привезуть тіло загиблого бійця Цибика Василя Ярославовича, який героїчно боровся з підступним ворогом та віддав життя за Україну в битві з агресором на Донеччині. Прибуття траурного кортежу із загиблим до храму Верховенства...

Завтра у Тисів привезуть тіло полеглого Героя Івана Прокіпчина

Дорогою ціною ми платимо за право вільно жити на своїй рідній землі, розмовляти українською мовою, право на самоідентичність, свободу та самостійність…. І кожна сумна звістка відбирає у нас силу боротися далі, проте ми не повинні втрачати нашу віру,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація