Завтра у Тисів привезуть тіло полеглого Героя Івана Прокіпчина
29 сер, 2022 0 Коментарів 505 Переглядів

Завтра у Тисів привезуть тіло полеглого Героя Івана Прокіпчина

Дорогою ціною ми платимо за право вільно жити на своїй рідній землі, розмовляти українською мовою, право на самоідентичність, свободу та самостійність…. І кожна сумна звістка відбирає у нас силу боротися далі, проте ми не повинні втрачати нашу віру, адже надто багато віддали за цих понад 6 місяців війни.

Клята війна забирає найкращих…Але саме заради всіх людей, чиї життя обірвала війна, ми маємо продовжувати долати цей шлях. У моменти смутку і зневіри повинні знаходити стимул, щоб таки зустріти нашу Перемогу. 

Завтра вже назавжди до рідного дому в Тисів повертається наш загиблий Герой, боєць 206-го батальйону територіальної оборони Прокіпчин Іван Васильович із позивним Троян.

Траурний кортеж рухатиметься зі сторони Долини. Орієнтовно о 9.00 колона прибуде у Болехів.

Просимо болехівчан та усіх жителів громади гідно зустріти та віддати останню шану українському воїну під час проїзду процесії. Прийдіть поклонитися низько та прихилити коліно перед Героєм України, який загинув за кожного з нас та Україну! Проведіть в останню дорогу вірного сина українського народу! Подякуйте за мужність і патріотизм, за те, що захищав від російського агресора наші мирні домівки, наш затишок і наші життя. 

Похоронна панахида пройде у храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Тисова. Чин похорону розпочнеться орієнтовно о 15.00 год. 
 
Поховають українського захисника на місцевому кладовищі. 
Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Вічна пам'ять і слава Герою!

Сумна звістка сколихнула Болехівщину…. На превеликий жаль на війні продовжують гинути кращі сини і дочки України - ті, хто без усяких сумнівів та страху стали на захист нашої Батьківщини. Сьогодні ми знову всією громадою сумуємо, з болем в серці...

Пам’ятаємо. Перемагаємо…

Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни. Друга світова війна в свої горнила...

Вам - наша пам'ять і любов

День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цей пам’ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація