Медичний заклад громади отримав гуманітарну допомогу
23 бер, 2023 0 Коментарів 830 Переглядів

Медичний заклад громади отримав гуманітарну допомогу

Сьогодні КНП "Болехівська центральна міська лікарня" Болехівської міської ради отримало гуманітарну допомогу у вигляді лікарських засобів та розхідних матеріалів. 

Сприяли та особисто доставили допомогу депутат Івано-Франківської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету,соціально-економічного розвитку та інвестицій Назарій Іванів та його колега Іван Депутович, а також депутат Болехівської міської ради Віктор Яцків.

Гуманітарну допомогу вдалося залучати в рамках спільного проєкту команди Платформи громад та громадської благодійної організації «Єврокарпатська ініціатива».

У ході візиту гості ознайомилися з роботою Центру первинної медичної допомоги. Директорка комунального некомерційного підприємства Ольга Соболь гостинно провела для благодійників короткий екскурс у приміщенні установи. У ході розмови обговорили основні  аспекти можливої майбутньої співпраці благодійників та центру.

Болехівська міська рада та адміністрація комунального підприємства дякують за підтримку закладу охорони здоров’я та надання благодійної допомоги для забезпечення доступної якісної медичної допомоги жителям нашої громади і внутрішньо переміщеним особам.

Дякуємо за турботу і підтримку. Разом ми об’єднані і незламні!
Все буде Україна!????

У Болехівській центральній міській лікарні облаштували приміщення для центру терапевтичної та

Просторі кабінети, затишні палати, комфортні кімнати гігієни з сучасним санітарним обладнанням – так тепер виглядає приміщення колишнього пологового відділення КНП "Болехівська центральна міська лікарня", у якому нещодавно завершили ремонт. Вже...

Болехівська громада отримала гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Цього тижня до Болехівської територіальної громади привезли гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб від Програми ULEAD з Європою в Івано-Франківській області. А саме: похідні ліжка (20 шт.), каремати (ізольований 20 шт.), cпальні мішки...

Міський голова Іван Яцинин та народний депутат Олександр Матусевич відвідали заклади освіти

Сьогодні, 10 лютого 2022 року, в рамках робочої поїздки народного депутата України на Болехівщину, Олександр Матусевич спільно з міським головою Іваном Яцинином відвідали заклад дошкільної освіти "Пролісок" в с.Тисові, де обговорили перспективи...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація