Міський голова Іван Яцинин у онлайн-форматі взяв участь  у Міжнародному Саміті міст та регіонів, який відбувся в Києві
21 кві, 2023 0 Коментарів 572 Перегляди

Міський голова Іван Яцинин у онлайн-форматі взяв участь у Міжнародному Саміті міст та регіонів, який відбувся в Києві

Захід відбувся за ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У Саміті взяли участь понад 120 очільників громад та регіонів з різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії. 

Перед учасниками Саміту виступили Президент України Володимир Зеленський, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, голова Верховної Ради України, Прем'єр-Міністр, заступник керівника Офісу Президента Кулеба.

На дискусійних панелях Саміту учасники заходу обговорювали питання реінтеграції українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад. Також порушувалися проблемні питання розмінування та інноваційного розвитку територій.

Саміт покликаний скоординувати діяльність міжнародних партнерів України, окреслити завдання, які стоять перед Україною на шляху до перемоги над ворогом та її відновлення із залученням міжнародних партнерів. Адже попереду у нас після Перемоги – масштабна робота. 
Важливо, що в такий складний час для України з нами увесь вільний світ. Разом переможемо ворога, відновимо країну та побудуємо сильну європейську демократію??

Міський голова Іван Яцинин провів першу робочу нараду з начальниками управлінь, відділів

Вчора, 3 грудня, міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч з начальниками управлінь, відділів виконавчого комітету міської ради, керівниками комунальних установ ради, старостами. Участь у нараді взяли також секретар міської ради Ігор...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у заході з презентації змін до Конституції України щодо

Вчора, 23 жовтня, у Києві відбулася публічна презентація змін до Конституції України та пріоритетів Уряду щодо реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Захід організував Комітет Верховної Ради України з...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація