У Болехівській територіальній громаді знову оголошено Дні жалоби
02 сер, 2023 0 Коментарів 495 Переглядів

У Болехівській територіальній громаді знову оголошено Дні жалоби

Знову звістка про смерть вірного сина своєї країни Героя Володимира Кондрата лягла чорною плямою в серцях жителів Болехівської територіальної громади.

Ще одна втрата, ще один біль для всіх. Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших захисників нашої України.
Боєць Володимир Кондрат служив старшим сержантом, командиром 3 відділення СпП 1 взводу СпП 1 роти СпП.  Загинув 27 липня 2023 року, в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям. Йому назавжди залишилось 44…

У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України військовослужбовця Володимира Кондрата, розпорядженням міського голови у громаді 02 та 03 серпня оголошуються Дні жалоби. Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

У ці дні слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.
Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Просимо жителів Болехівської громади гідно зустріти полеглого нашого захисника Володимира Кондрата.
02 серпня о 10:00 год. траурний кортеж, що буде супроводжувати загиблого Героя, вирушить з м. Долина і рухатиметься вулицею Д.Галицького і до рідного дому с. Бубнище.

У Болехівській територіальній громаді дні жалоби!

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Микола Дмитрович Бомко. У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання із захисту...

У Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби

Знову у скорботі перебуває наша громада… З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю Болехівщину… Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, 3 лютого 2023 року внаслідок отримання вогнепального поранення несумісного...

У Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби

Знову у скорботі перебуває наша громада… З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю Болехівщину… Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, 8 жовтня в населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація