Завтра, 2 листопада, у громаді день смутку… ??
01 лис, 2023 0 Коментарів 419 Переглядів

Завтра, 2 листопада, у громаді день смутку… ??

Цього дня останньою земною дорогою проводжатимуть нашого земляка, який  навчався, жив та працював у Болехові, Хоменця Романа Божеславовича. 

Роман був молодшим сержантом, командиром бойової машини - командиром відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4447.

Загинув 25 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання з проведення розвідки місцевості в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, в результаті збройного зіткнення із збройними формуваннями російської федерації.

У зв’язку із загибеллю  під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України військовослужбовця Хоменця Романа Божеславовича, розпорядженням міського голови у громаді оголошується 2 листопада День жалоби.

Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

У цей день слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.
Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Чин похорону Хоменця Романа Божеславовича розпочнеться о 12:00 год. за адресою: Долинська ТГ, с.Новичка, вул.Героїв ОУН, 6-А. Поховають захисника у Долині.

Безжальна війна забрала життя нашого земляка Хоменця Романа Божеславовича

Трагічна звістка надійшла із фронту для Болехівської та Долинської територіальних громад. Війна забрала життя славного сина української землі Хоменця Романа Божеславовича. Мужній воїн народився 15 лютого 1974 року в Гніздичеві. Проживав у Болехові,...

У Болехівській територіальній громаді дні жалоби!

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Микола Дмитрович Бомко. У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання із захисту...

У Болехівській територіальній громаді оголошено День жалоби

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Цибик Василь Ярославович. Його життя трагічно обірвалося під час пострілу з ворожого танка в районі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація