Безжальна війна забрала життя нашого земляка Хоменця Романа Божеславовича
30 жов, 2023 0 Коментарів 488 Переглядів

Безжальна війна забрала життя нашого земляка Хоменця Романа Божеславовича

Трагічна звістка надійшла із фронту для Болехівської та Долинської територіальних громад. Війна забрала життя славного сина української землі Хоменця Романа Божеславовича.

Мужній воїн  народився  15 лютого 1974 року в Гніздичеві. Проживав у Болехові, навчався в ліцеї №2 «Науковий». У 2000-х роках працював юрисконсультом у виконавчому комітеті Болехівської міської ради .

Після одруження разом з дружиною проживав на Долинщині. Працював начальником юридичного відділу у компанії  "УКРСПЕЦТРАНСГАЗ".

У лютому 2023 року пішов добровольцем на фронт.

Роман був молодшим сержантом, командиром бойової машини - командиром відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4447.

Загинув 25 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання з проведення розвідки місцевості в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, в результаті збройного зіткнення із збройними формуваннями російської федерації.

Це жахливе потрясіння для всієї Болехівської громади. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого воїна, який віддав за Україну і за нас із вами найдорожче - своє життя. Герої не вмирають, вони назавжди залишаться у нашій пам'яті. 

Нехай земля буде йому пухом, а Господь дарує його душі Царство Небесне...

Поховають Героя в с.Новичка Долинської громади.

Війна забрала життя уродженця Долинщини, мешканця Болехівської громади Ваківа Миколи Васильовича

На жаль, знову трагічна звістка з фронту надійшла до Болехівської та Долинської територіальних громад. У бою з підступним ворогом за Батьківщину віддав своє життя уродженець с. Велика Тур’я Ваків Микола Васильович, який певний час проживав у місті...

У Болехівській територіальній громаді знову оголошено Дні жалоби

Знову звістка про смерть вірного сина своєї країни Героя Володимира Кондрата лягла чорною плямою в серцях жителів Болехівської територіальної громади. Ще одна втрата, ще один біль для всіх. Важко, але ми знову втрачаємо найсильніших, найвідданіших...

Трагічна звістка: у Бахмутському районі загинув житель Болехівської територіальної громади Микола

Знову сумна звістка дійшла до Болехівської територіальної громади. Стало відомо, що вчора, 1 червня 2023 року під Бахмутом, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, загинув військовий з Болехова Микола Бомко. Народився...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація