Дні трауру в Болехівській  територіальній громаді
13 лис, 2023 0 Коментарів 402 Перегляди

Дні трауру в Болехівській територіальній громаді

13 та 14 листопада у Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби за полеглим воїном Ляушем Дмитром Анатолійовичем.
Серце стискається в грудях, від думки, що на нашій славній землі стало ще на одного воїна менше. Ляуш Дмитро Анатолійович - люблячий син, брат,  вуйко, вірний друг, товариш, сусід. Таким у пам’яті рідних та знайомих залишиться воїн, ну а всі ми будемо згадувати Дмитра як людину, яка поклала своє життя за наше з вами майбутнє.

Загинув  Герой внаслідок обстрілу зі ствольної артилерії, завданого військовими формуваннями російської федерації, виконуючи чергове бойове завдання в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області. 

В ці дні скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

У цей день слід приспустити Державний Прапор України, доповнивши його траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.

Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Смуток продовжується у Болехівській громаді

У зв’язку з ще одною непоправимою втратою у Болехівській громаді продовжено Дні жалоби за загиблим Героєм Іваном Володимировичем Дяківим. Вірний син своєї України справжній Герой, чуйний, добрий турботливий чоловік та люблячий батько. Таким був і...

У Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби

Зі сльозами на очах, у скорботі й з сумом у серці перебуває наша громада. Криваві руки окупантів обірвали життя мужньому, відважному синові України жителю Болехова Василечку Іванові Богдановичу. Боронячи рідну землю, виконуючи бойове завдання, він...

У Болехівській територіальній громаді оголошено День жалоби

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Цибик Василь Ярославович. Його життя трагічно обірвалося під час пострілу з ворожого танка в районі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація