Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком
28 бер, 2024 0 Коментарів 105 Переглядів

Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком


Сьогодні, 28 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. На розгляд було винесено 21 питання.

Перш ніж розпочати роботу, присутні вшанували пам’ять захисників України та мирних жителів, які загинули у російсько-українській війні, хвилиною мовчання.

Учасники виконкому  заслухали інформацію Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 19.10.2023 № 112 «Про результати державного фінансового аудиту міського бюджету Болехівської міської ради». Начальник фінансового управління виконавчого комітету Наталія Дуб ознайомила із заходами, які вживають керівники управлінь, відділів виконавчого комітету та керівникам комунальних підприємств, щодо усунення порушень, виявлених під час фінансового аудиту бюджету громади. У підсумку, виконавчий комітет вирішив взяти до відома подану інформацію і доручити відповідальним виконавцям забезпечити усунення порушень та дотримання законодавства.
Також присутні затвердили план роботи виконавчого комітету Болехівської міської ради Івано-Франківської області на ІІ квартал 2024 року.
З метою забезпечення функціонування об’єктів критичної інфраструктури в штатному режимі, учасники засідання затвердили перелік об’єктів критичної  інфраструктури на території  Болехівської територіальної громади.

У зв’язку з кадровими змінами члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету Болехівської міської ради від 09.05.2023 №49 «Про створення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі».
Окрім того, надали дозвіл на розміщення конструкцій зовнішньої реклами.

Ухвалили рішення з питань захисту прав дітей, а саме: надали згоду на продовження терміну перебування дітям з інвалідністю у відділенні денного перебування сімей з дітьми з обмеженням життєдіяльності Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім», надали статус дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Схвальними рішеннями призначили помічників дієздатним фізичним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Сьогодні, 29 лютого, у кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників, які розглянути та ухвалили 33 рішення. Засідання виконавчого комітету розпочалося з...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Були присутні 10 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно ухваливши порядок денний,...

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Вчора, 30 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. Розпочали роботу виконавчого комітету з хвилини мовчання. Порядок денний...

0 Коментарів

Авторизація