Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради
29 лют, 2024 0 Коментарів 130 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Сьогодні, 29 лютого, у кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників, які  розглянути та ухвалили  33 рішення. 

Засідання виконавчого комітету розпочалося з хвилини мовчання за  загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Відтак члени виконавчого комітету взяли до відома звіт про виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади за 2023 рік та інформацію про розгляд звернень громадян в управліннях та відділах міськвиконкому в 2023 році.

Окрім того, ухвалили  рішення про організацію  суспільно-корисних робіт  в умовах воєнного стану. На засіданні також затвердили акт комісії від 02 лютого 2024 року про визначення  збитків на землях комунальної власності за межами м.Болехова при проведенні розвідувальних робіт НГВУ «Долинанафтогаз» ПАТ «Укрнафта». Розмір заподіяної шкоди згідно з актом становить 7443,0 гривень. Її у повному обсязі має  відшкодувати підприємство.

Враховуючи клопотання дирекції Тисівського ліцею, учасники виконкому  надали дозвіл на встановлення малого Державного герба України на фасаді навчального закладу.

Присутні учасники виконкому надали дозвіл на продовження договору оренди комунального майна  ТзОВ «Охоронне підприємство «Альфа-Z». Підтримали зарахування на чергу жителя громади  для покращення житлових.

У ході засідання підтримали проєкт рішення про затвердження  інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги, що надається через відділ державної реєстрації виконавчого комітету Болехівської  міської ради Івано-Франківської області.

Реагуючи на звернення громадян, надали  дозвіл  на влаштування водовідведення на вулиці Молодіжній у с. Бубнищі та на видалення зелених насаджень у м.Болехові.

Одноголосно підтримали проєкт рішення щодо надання статусу дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
Схвальними рішеннями призначили помічників дієздатним фізичним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Усі рішення, ухвалені на засіданні виконавчого комітету, відповідно до законодавства будуть оприлюднені на сайті міської ради у рубриці "Нормативні документи".

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Були присутні 10 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно ухваливши порядок денний,...

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Вчора, 30 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. Розпочали роботу виконавчого комітету з хвилини мовчання. Порядок денний...

37-ма сесія міської ради: ще понад 1,5 млн гривень спрямували на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 28 листопада, під головуванням секретаря міської ради Ігоря Герецького відбулася чергова 37 сесія міської ради. У пленарному засіданні взяли участь 20 депутатів із 26 обраних, керівники комунальних установ і підприємств, структурних...

0 Коментарів

Авторизація