Весняна толока у Болехівській громаді у розпалі
08 кві, 2024 0 Коментарів 123 Перегляди

Весняна толока у Болехівській громаді у розпалі

Об’єдналися заради доброї справи жителі Гузіївського старостинського округу. Прибирати свої прилеглі та закріплені території вийшли працівники старостату, сільського ФАПу, будинку культури, вчителі та учні Гузіївського ліцею, жителі села. Організувала усіх на спільне прибирання староста округу Лідія Олевич. 

Учасники толоки прибрали чималу територію сільського парку від опалого листя, старого гілля та сміття. У цій зеленій зоні висадили молоді саджанці дубів та побілили стовбури дерев. Після дбайливого весняного догляду милують око квіткові клумби, які зустрічають кожного відвідувача при вході до адмінбудинку старостинського округу.

Вихованці ліцею разом зі своїми наставниками наводили лад на території освітнього закладу, збирали сміття вздовж узбіч дороги та канав.
Кипіла робота й у громадських місцях та на територіях загального користування.

Не залишилася без уваги активістів і придорожні канави вздовж дороги Болехів-Гузіїв. Тут  прибрали та вивезли гілля кущів та чагарників, яке вирубали напередодні. Допоміг односельцям провести санітарну очистку цих ділянок приватний підприємець Стасевич В.М. Він надав свій спецтранспорт, з допомогою якого вдалося легко завантажити гілля. Вивезли зібране сміття з допомогою автотранспорту Болехівського комбінату комунальних підприємств.

Староста Лідія Олевич каже, що така  спільна толока  є  яскравим  відображенням  справжньої  активності  мешканців  та  бажання якісних змін у  рідному селі. Керівниця дякує всім  тим  людям,  які  небайдужі  до  долі  села  і  вносять  посильний внесок  у  покращення благоустрою, приведення в  охайний  вигляд  місць  загального  користування,  околиць,  зон  відпочинку.
 
За словами старости, до свят планують провести ще низку робіт, аби село мало чистий та доглянутий вигляд.

Жителі Міжрічанського старостинського округу приєдналися до толоки

У рамках місячника благоустрою, який триває на Болехівщині відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 4 квітня 2024 року жителі села Міжріччя провели весняну толоку. Ініціатором акції була староста старостинського округу Лілія...

Благоустрій села – спільна справа його мешканців

У цьому переконаний староста Козаківського старостинського округу Михайло Іванів. За його ініціативи сьогодні у Козаківці провели чергову толоку, до якої долучилися і жителі села, і працівники комунального підприємства. Разом взялися за...

Увага! Звіти старост старостинських округів Болехівської територіальної громади!

20 лютого 2023 року о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури с. Тисова на вул. Грушевського, 57-В відбудеться звіт старости Тисівського старостинського округу Савчука Володимира Богдановича про роботу за 2021 -2022 роки. 22 лютого 2023 року о...

0 Коментарів

Авторизація