Благоустрій села – спільна справа його мешканців
04 кві, 2024 0 Коментарів 96 Переглядів

Благоустрій села – спільна справа його мешканців

У цьому переконаний староста Козаківського старостинського округу Михайло Іванів. За його ініціативи сьогодні у Козаківці провели чергову толоку, до якої долучилися і жителі села, і працівники комунального підприємства. 

Разом взялися за впорядкування території поблизу сільського кладовища. Тривалий час люди зносили сюди бур’яни, бадилля, гілля, сухі квіти та інше сміття.  З роками територія стала занедбаною, її слід було привести до ладу. Охоче долучилися до спільної толоки односельчани: Володимир Завіховський, Богдан Завіховський, Юрій Кобилинець, Богдан Кобилинець, Василь Гринів, Ярослав Костів, Руслан Стасів, Михайло Штумф, а також працівники з благоустрою Болехівського комбінату комунальних підприємств Василь Токар та Андрій Меленевич.

Власним трактором працювали жителі села Дмитро Кам’янецький та Василь Юрків. Витрати на оренду міні-екскаватора взяла на себе релігійна громада ПЦУ Святої Покрови с.Козаківки.  

Робота кипіла увесь день, але йшла швидко. Завзяті чоловіки прибрали сміття, вивезли та вивантажили зайвий ґрунт, вирівняли територію. Словом, потрудилися на славу й подали приклад іншим у справі наведення ладу на територіях загального користування. 

Незважаючи на втому, спільна праця принесла усім велике моральне задоволення, а також відчуття того, що зроблено добру справу.  

Організатори акції дякують усім, хто не залишися байдужим до цієї корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власні зусилля для поліпшення благоустрою території. А також закликають всіх односельців не смітити на кладовищі та прилеглих територія, підтримувати чистоту і надалі викидати сміття у відведених для цього місцях.

Весняна толока у Болехівській громаді у розпалі

Об’єдналися заради доброї справи жителі Гузіївського старостинського округу. Прибирати свої прилеглі та закріплені території вийшли працівники старостату, сільського ФАПу, будинку культури, вчителі та учні Гузіївського ліцею, жителі села....

Жителі Міжрічанського старостинського округу приєдналися до толоки

У рамках місячника благоустрою, який триває на Болехівщині відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, 4 квітня 2024 року жителі села Міжріччя провели весняну толоку. Ініціатором акції була староста старостинського округу Лілія...

Герой України навіки повернувся до рідного села

Ця ніч стала надто важкою для родини, односельчан та всіх небайдужих. Тіло військовослужбовця Василя Гаїва, який загинув під час обстрілів окупантів поблизу села Володимирівка на Донеччині, привезли до рідного села Козаківки. Чимало людей прийшли,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація