Плаче та сумує Болехівщина: додому привезли тіло воїна Степана Павлюка
29 травень, 2024 0 Коментарів 140 Переглядів

Плаче та сумує Болехівщина: додому привезли тіло воїна Степана Павлюка

Сумує вся Україна, плаче наша громада, віддаючи на небо ще одного свого сина... Біль туги й жалю розриває серця, і немає від цього болю ні ліків, ні зцілень.

Степан Павлюк був курсантом навчальної механізованої роти навчального механізованого батальйону військової частини А1048. Під час проходження військової служби стан здоровʼя чоловіка різко погіршився. Серце воїна перестало битися 26 травня 2024 року внаслідок гострої серцево-судинної недостатності.

Не стало світлого, позитивного, доброго чоловіка, люблячого батька, дбайливого сина, оптиміста по життю, який вірив у світле та щасливе майбутнє рідної країни.
Сьогодні жителі громади зібралися вздовж дороги, якою рухався траурний кортеж, щоб віддати шану нашому захиснику, серце якого не витримало лихоліття війни.

На колінах, встеливши дорогу  квітами, з невимовним болем на серці зустрічала свого земляка вся Болехівська  громада.
У  рідному Тисові на початку села померлого бійця молитовно зустріли настоятель ПЦУ Введення в храм Пресвятої Богородиці отець Олександр Васютин разом з прихожанами  та священниками ПЦУ. 

Далі пішою ходою односельчани, сусіди, однокласники, друзі, знайомі, представники влади провели Степана до його рідного дому останньою земною дорогою, якою він уже ніколи не пройде…Вдома у розпачі чекала на свого сина мати, дружина, діти, сестра, брат, племінники, рідні …

Висловлюємо щирі співчуття матері та рідним з приводу непоправної втрати. Нехай душа померлого українського воїна знайде вічний спокій, а пам'ять про сина України вічно зберігатиметься у наших серцях.

Ми ніколи не пробачимо ворогові відібраних життів наших земляків!
Світла пам’ять і вічна слава тобі, Степане!
Чин похорону відбудеться у середу, 29 травня 2024 року (початок о 15:00 біля рідного дому воїна).
Герої не вмирають!
Слава Україні!🇺🇦🇺🇦

Не витримало серце: помер 52-річний захисник з Тисова

Чергова страшна втрата спіткала Болехівську громаду - помер захисник України Павлюк Степан Дмитрович. Серце бійця не витримало навантаження. Чоловік був курсантом навчальної механізованої роти навчального механізованого батальйону військової частини...

Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата

Болехівська громада не встигає оговтуватись від важких, трагічних звісток про втрату своїх найкращих синів. І ось знову страшна новина про загибель нашого земляка на сході держави... Цього разу із села Бубнище. Віддано та мужньо захищаючи...

До рідного дому привезли тіло загиблого Героя України Івана Прокіпчина

Сьогодні до рідного додому привезли тіло Героя, кращого сина України, Прокіпчина Івана Васильовича, який віддав своє життя стримуючи ворога, що підступно напав на нашу землю. Цей день сповнений гірким болем насамперед для батьків, рідних та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Увага❗

Увага❗

18 січ, 2024 0

Авторизація