У Болехові відбулося свято обдарованої молоді
30 травень, 2024 0 Коментарів 101 Перегляд

У Болехові відбулося свято обдарованої молоді

Щороку в нашій громаді проводиться свято обдарованих дітей, де віншують талановитих і обдарованих учнів, відзначають працю їхніх педагогів, висловлюють слова вдячності батькам і наставникам.

У цьому році міське свято обдарованих дітей пройшло під назвою «Сузір’я талантів» і відбулося на сцені Народного дому міста Болехова 30 травня.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти  України захисників, мирних жителів, дітей і вчителів, які вже ніколи не переступлять поріг свого класу, своєї рідної школи.
Щирі слова привітань для юних обдарувань прозвучали від міського голови Івана Яцинина.

- Ми пишаємося кожним із вас. Адже ви надія не тільки своїх батьків, ви надія нашої громади. Ваші досягненні – не тільки ваші. Це потенціал всієї нашої країни. Ви майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь ліцеїв, громади, області, України, її світовий авторитет. Дякую всім переможцям та призерам за ваші старання і наполегливість, учителям - за самовіддану і творчу працю на освітянській ниві, батькам - за допомогу та підтримку, а також нашим  мужнім захисникам – за можливість навчати наших дітей! – побажав очільник громади Іван Яцинин.


Керуючий справами виконавчого комітету Іван Івашків, вітаючи талановитих дітей, відзначив, що незважаючи на складні умови навчального процесу, який довелося переривати через повітряні тривоги,  навчальний 2023-2024 рік у Болехівській громаді був багатим на досягнення. Приємно, що з кожним роком талановиті діти додають все більше й більше нагород у скарбничку досягнень нашої громади. 
Привітав дітей та подякував батькам, вчителям за їх безмежну працю, за те, що створюють умови для гармонійного розвитку потреб та інтересів дітей начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник. 


Грамотами та подяками з грошовими нагородами були вшановані учні закладів загальної середньої освіти та вихованці БДЮТ, які вибороли перемоги у обласних, всеукраїнських учнівських олімпіадах, творчих конкурсах, фестивалях міжнародного, всеукраїнського та обласного рівнів. А також переможці, призери усіх рівнів чемпіонатів і змагань - вихованці ДЮСШ.
Святковий настрій у залі створювали вчителі та учні міських ліцеїв, вихованці та працівники  Будинку дитячої та юнацької творчості, даруючи свої таланти, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам. 


Радісні очі та щасливі посмішки дітей свідчили про те, що свято вдалося на славу. І ми приєднуємося до вітань: нехай кожен наступний день дарує нові знання і відкриття, а безтурботний час дитинства триває якомога довше. 
Бажаємо всім талановитим і працьовитим учням та їхнім наставникам подальших творчих злетів, успіхів та перемог на славу нашого міста та держави України, а головне – мирного неба та щасливого дитинства! 


Пишаємося нашими переможцями!
Дякуємо вчителям, які підготували учнів!
Бажаємо подальших успіхів!
Світлини Олега Костіва







Привітали працівників культури з професійним святом

Сьогодні, 9 листопада, до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Народному домі міста Болехова відбувся урочистий захід. З цієї нагоди секретар міської ради Герецький Ігор Гарікович від імені міського голови Яцинина Івана...

У Болехові нагородили обдарованих дітей громади

1 червня 2023 року на сцені Народного дому міста Болехова відбулося свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів». Цей захід – підсумок навчальних досягнень, творчих здобутків вихованців та здобувачів закладів освіти Болехівської територіальної...

Пам’ятаємо. Перемагаємо…

Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни. Друга світова війна в свої горнила...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація