Червень – традиційна пора випускних вечорів та урочистостей з нагоди вручення атестатів
18 чер, 2024 0 Коментарів 172 Перегляди

Червень – традиційна пора випускних вечорів та урочистостей з нагоди вручення атестатів


Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань вже відбулося і для випускників Козаківського ліцею ім. Катерини Мандрик-Куйбіди та Болехівського ліцею №2 «Науковий». 

Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбулися на території ліцеїв, де впевнені у собі, розумні й креативні ліцеїсти отримали атестати про повну загальну середню освіту. 

З цією важливою подією випускників прийшли привітати міський голова Іван Яцинин та начальник управління освіти виконавчого комітету Богдан Мельник. Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні мети, наснаги та оптимізму. 

Відмінникам навчання, талановитим, обдарованим, активним учням, переможцям численних конкурсів, а також їхнім вчителям, дирекція ліцеїв та представники влади вручили медалі, подяки та грамоти. 🥇🥈

Багато ще теплих слів у ці дні почули на свою адресу випускники від отців, батьків, директорів та вчителів. І випускники не забули віддати належну шану своїм вчителям, котрі змалку їх навчали та виховували, а сьогодні відправляли у самостійне життя.

Радісна і водночас зворушлива атмосфера панувала на святкових лінійках. Адже всі ми витримали цей складний час: під звуки сирени, іноді без технічних можливостей вистояли, і сміливо йдемо вперед. Але попереду тільки найкращі часи. 

Ми приєднуємося до усіх вітань і бажаємо випускникам не помилитися з вибором майбутньої професії, оскільки від цього вибору залежатиме все подальше життя. Не бійтеся труднощів, вони роблять нас сильнішими. Не бійтеся невдач, вони вчать нас цінувати хвилини радості і щастя. 
Щасти вам у всьому! ❤

Випускники навчальних закладів громади попрощалися зі школою

Війна внесла свої корективи у кожен аспект життя українців, не оминула й освітню сферу. Та попри складні умови навчання, наші випускники та педагоги змогли з гідністю завершити навчальний рік. 23-25 червня одинадцятикласники зібралися на подвір'ях...

У Болехові нагородили обдарованих дітей громади

1 червня 2023 року на сцені Народного дому міста Болехова відбулося свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів». Цей захід – підсумок навчальних досягнень, творчих здобутків вихованців та здобувачів закладів освіти Болехівської територіальної...

Вітаємо талановитих випускників!

На урочистостях з нагоди Дня міста Болехова відзначили випускників, які набрали високий бал під час мультипредметного тесту в 2022 році. Найкращий результат показали випускники Болехівського ліцею № 1 «Академічний», Болехівського ліцею № 2...

0 Коментарів

Авторизація