Вітаємо талановитих випускників!
30 вер, 2022 0 Коментарів 724 Перегляди

Вітаємо талановитих випускників!

На урочистостях з нагоди Дня міста Болехова відзначили випускників, які набрали високий бал під час мультипредметного тесту в 2022 році. 
Найкращий результат показали випускники Болехівського ліцею № 1 «Академічний», Болехівського ліцею № 2 «Науковий» та Тисівського ліцею. За результатами тесту 5 випускників отримали максимальний бал, 4 - високий бал з однієї навчальної дисципліни.

Серед  них троє учнів  Ігор Василишин, Іван Слюсаренко, Марія Ільницька отримали 200 балів з математики, Анастасія Князєва – з історії, Роксолана Дмитрів – з української мови. 

190 балів і вище з української мови отримали Андрій Бобик, Анджеліка Процак, Ольга Мельникович, з математики – Роксолана Дуб.

На сцені Народного дому м.Болехова випускників привітав міський голова Іван Яцинин. Він побажав молодим людям не зупинятися на досягнутому, ставити в житті ціль і наполегливо до неї йти та вручив кожному грошові сертифікати на суму 3000 грн.

Кошти виділять з міської Програми «Обдарована дитина» на 2021-2025 роки, затвердженої IV сесією VIII демократичного скликання Болехівської міської ради, відповідно до наказу управління освіти міськвиконкому.

Вітаємо та пишаємось вами! Бажаємо успіхів, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів! З таким розумним і наполегливим поколінням ми обов’язково Переможемо!

Активістів волонтерського руху відзначили з нагоди Дня міста

Волонтерів, які з перших днів війни згуртувалися і допомагали владі у вирішенні найбільш нагальних проблем, підтримували і продовжують підтримувати вимушених переселенців, що з різних куточків країни приїхали шукати прихистку в нашому місті,...

У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

У Болехові відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора

Сьогодні, 23 серпня 2021 року, на площі Івана Франка у Болехові відбулося урочисте віче під назвою «Символ незалежності і волі» з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах взяли участь представники місцевої влади, управлінь,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація