Минає річниця з дня героїчної смерті воїна Рима Федора Петровича
22 лип, 2024 0 Коментарів 88 Переглядів

Минає річниця з дня героїчної смерті воїна Рима Федора Петровича

Час неможливо зупинити. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну. 
Федір Петрович був старшим солдатом, служив старшим стрільцем 1 відділення 1 взводу 2 стрілецького батальйону. Боєць загинув 20 липня 2023 року, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, на території Серебрянського лісу, неподалік від населеного пункту Шипилівка Луганської області. Його життя трагічно обірвалося під час  мінометного обстрілу противника.
Минає рік з того трагічного дня, та біль не вщухає. Без  синівської підтримки залишилася згорьована мати, без родинної любові - дружина, без батьківського плеча-дочки, без опори та підтримки-брати та сестри..
Він назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.
У річницю загибелі нашого оборонця вшануймо  пам'ять Героя вдячним словом і молитвою. Пам’ятаймо про його жертовність... Схилімо голови в пошані перед тими, хто віддав своє життя за нас… Не зможемо повернути до життя полеглих захисників, але можемо зберегти пам’ять про них!
 Світла та вічна пам’ять Герою!🇺🇦

ВКЛОНІМОСЯ ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ: минає перша річниця з дня смерті Новітнього Героя Івана Дяківа

Вже понад десять років на території України триває кривава війна з клятим окупантом. На найгарячіших напрямках фронту йде постійне протистояння між життям і смертю… 22 липня 2023 року на Луганщині поблизу населеного пункту Шипилівка цей двобій...

Уже рік, як не б’ється серце Героя з Болехова Івана Василечка

Сьогодні, 5 січня, усю Болехівську громаду знову накрило чорною пеленою спогадів та жалю… Минає рік з того трагічного дня, коли знайшов вічний спочинок відважний воїн Іван Василечко, та біль не вщухає. Без єдиної синівської підтримки залишилася...

У Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби

Знову у скорботі перебуває наша громада… З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю Болехівщину… Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, 20 липня неподалік від населеного пункту Шипилівка Луганської області...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація