Із засідання виконавчого комітету
25 лип, 2024 0 Коментарів 174 Перегляди

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 липня, відбулося засідання виконавчого комітету. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 11 членів виконавчого комітету. Насамперед члени виконкому заслухали проєкт рішення про виконання бюджету міської територіальної громади за І півріччя 2024 року. 

Слухалося питання про  підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади за І півріччя 2024 року. Підтримали присутні й проєкт рішення про роботу поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, закріпленого за Болехівською громадою за період з 01.01.2024 до 30.06.2024.
Схвальним рішенням внесли зміни до рішення виконавчого комітету Болехівської міської ради від 29 лютого 2024 року №34 «Про організацію  суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану».

А також, затвердили штатний розпис мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.                    


На засіданні надали згоду жительці громади зареєструвати право власності на спадкове майно на користь малолітніх дітей. Опісля члени виконавчого комітету ухвалили проєкт рішень про доцільність позбавлення батьківських прав.
Учасники засідання надали згоду жителю громади на укладення договору-дарування квартири.


Також одноголосно ухвалено проєкти рішення  про призначення та реєстрацію громадян помічниками дієздатним фізичним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.


 У підсумку всі проєкти рішень, винесені на розгляд засідання виконавчого комітету, були ухвалені.



Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком

Сьогодні, 28 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. На розгляд було винесено 21 питання. Перш ніж розпочати роботу, присутні...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Сьогодні, 29 лютого, у кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників, які розглянути та ухвалили 33 рішення. Засідання виконавчого комітету розпочалося з...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Були присутні 10 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно ухваливши порядок денний,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

З Днем вишиванки!

З Днем вишиванки!

16 травень, 2024 0

Авторизація