Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено✅
29 сер, 2024 0 Коментарів 82 Перегляди

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено✅

Сьогодні, 29 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників.
Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. 

Одноголосно ухваливши порядок денний, учасники виконавчого комітету погодили низку важливих рішень. 
Присутні затвердили фактичну та планову мережу КЗ «Болехівська мистецька школа» та погодили розмір плати за навчання,  перелік пільг та документів для їх отримання у закладі. 

Також погодили зміни до складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Болехівської міської ради. 
Схвальними рішеннями взяли на квартирний облік за місцем проживання осіб, що потребують поліпшення житлових умов. 


Учасники виконкому продовжили термін перебування дітям з інвалідністю у Долинському обласному центрі соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім». 


Відтак надали згоду жителям громади на укладення договору-дарування житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами та земельних ділянок. 


Всі рішення, ухвалені на засіданні виконавчого комітету, відповідно до законодавства будуть оприлюднені на сайті міської ради у рубриці «Нормативні документи».







Під головуваннням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбувся черговий виконком

Сьогодні, 28 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. На розгляд було винесено 21 питання. Перш ніж розпочати роботу, присутні...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

Сьогодні, 29 лютого, у кабінеті міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників, які розглянути та ухвалили 33 рішення. Засідання виконавчого комітету розпочалося з...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Були присутні 10 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно ухваливши порядок денний,...

0 Коментарів

Авторизація