Болехівська міська рада внесла зміни до міського бюджету
23 жов, 2024 0 Коментарів 24 Перегляди

Болехівська міська рада внесла зміни до міського бюджету

Таке рішення депутати ухвалили сьогодні,  23 жовтня,  на засіданні чергової 47-ї сесії міської ради. Зібрання відбулося у Народному домі м.Болехова під головуванням міського голови Івана Яцинина. Участь у роботі сесії взяли 20 депутатів міської ради із 26 обраних, керівники управлінь,  відділів виконавчого комітету,  старости старостинських округів, громадськість. 👥👤

На порядку денному чергової сесії було майже сім десятків питань. Традиційно їх розгляд розпочали із внесення змін до  бюджету  громади  на 2024 рік. 
Депутати, зокрема, спрямували  1581,5 тис. гривень 💰субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти»;  581,0 тис. гривень💰 субвенції з обласного бюджету на капітальний ремонт системи опалення в ЗДО «Веселка» та 300,0 тис. гривень  💰- на створення умов доступності для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приймального відділення КНП «Болехівська центральна міська лікарня».


Із перевиконання бюджету громади за 9 місяців поточного року 300,0  тис. гривень 💰виділили управлінню освіти на придбання паливно-мастильних матеріалів для підвозу учнів.


Залишки коштів спеціального фонду у сумі 250,0 тис. гривень 💰спрямували на виконання заходів Програми підтримки Збройних Сил України на 2024 рік.


Кошти, які надійшли з екологічного податку та грошових стягнень за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища у 2023 році, в сумі 233,0  тис. гривень 💰передали управлінню праці та соціального захисту населення на надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги; та в сумі 200,0 тис. гривень 💰- управлінню освіти на продукти харчування для закладів дошкільної освіти.


46,4 тис. гривень 💰з міського бюджету спрямували обласному бюджету на засадах співфінансування на закупівлю засобів навчання та обладнання, комп’ютерного та мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів природничої галузі освіти. Крім цього, внесли зміни у бюджетні призначення головних розпорядників коштів (докладніше: https://docs.google.com/.../1-300WVLN4s7C8X5RUr5LOsB.../edit). 


Відтак схвальними рішеннями виділили 125 тис.гривень 💰на матеріальну допомогу рідним загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців,  на лікування бійцям, які беруть  участь у бойових діях для забезпечення  заходів з національної безпеки  і оборони України та до роковин трагедії. 🇺🇦


На засіданні обранці затвердили Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Болехівської міської територіальної громади». Це звання є найвищою відзнакою громади 🏅та присвоюватиметься громадянам України чи іноземцям, які зробили значний особистий внесок у захист національних інтересів та суверенітету держави, соціально-економічний, культурний розвиток громади, у справу збагачення національної культурної та духовної спадщини; за видатні досягнення у розвитку науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров'я, спорту, бізнесу та інших сфер діяльності, у зміцненні авторитету громади на всеукраїнському чи міжнародному рівнях та користуються загальною повагою і визнанням у територіальній громаді. Відповідно до документа Почесний громадянин матиме право на пільги з оплати 50% вартості комунальних послуг в межах норм споживання, які фінансуватимуться за рахунок міського бюджету. 

Депутатський корпус погодив внесення змін до рішень Болехівської міської, прийнятих раніше. Зокрема,  у зв’язку з кадровими змінами внесено зміни до рішення міської ради щодо  уповноважених посадових осіб виконавчого комітету Болехівської міської ради з проведення державної реєстрації актів цивільного стану. А також щодо передачі в оренду  комунального майна громади та встановлення річної орендної плати за користування ним релігійній громаді Святого Архистратига Михаїла села Міжріччя. 


На сесії розглянули й інші питання, більшість з них – земельні.





Відбулася чергова сесія міської ради: які рішення ухвалено

Сьогодні, 18 вересня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, відбулося засідання чергової 46-ї сесії Болехівської міської ради. На засідання прибули 19 депутатів із 26 обраних. Участь у роботі сесії взяли керівники та...

У Народному домі відбулася 43-тя чергова сесія Болехівської міської ради

Сьогодні, 12 червня, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулася 43-тя чергова сесія. На засіданні були присутні 17 депутатів. Депутати погодили порядок денний чергової 43-ї сесії у кількості 68 питань, з якими можна ознайомитися за...

Сесія, яка скликалася тричі, таки відбулася

Сьогодні, 19 березня, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, відбулося позачергове 40 пленарне засідання Болехівської міської ради. Участь у засіданні взяли 24 депутати із 26 обраних, а також керівники управлінь, відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація