На Болехівщині вводять обмеження на роботу більшості закладів на період карантину
17 бер, 2020 0 Коментарів 2 960 Переглядів

На Болехівщині вводять обмеження на роботу більшості закладів на період карантину

У зв’язку з поширенням у світі коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні запроваджують заходи щодо попередження розповсюдження нового інфекційного захворювання. У закладах освіти краю карантин введено з  12 березня 2020 року терміном на три тижні. Відтак певні обмеження ввели у роботі всіх закладів публічних сервісів у окремих містах Прикарпаття та інших областях України.
Додаткові обмежувальні заходи та заходи безпеки, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, на період карантину вводять і на території Болехівської міської ради.
Вчора, 16 березня 2020 року, відбулося позачергове спільне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та тимчасової міської протиепідемічної комісії.  
Відповідно до рішення комісії, з 17 березня до 3 квітня (на період карантину) зобов’язано суб’єктів господарювання незалежно від форми власності тимчасово призупинити роботу об’єктів загального користування, розташованих на території Болехівської міської ради,  а саме:
- закладів громадського харчування (ресторанів, барів, кафе, їдалень, закусочних, піцерій, кулінарій, кіосків, нічних клубів);
- розважальних закладів;
- закладів сфери побутових послуг; 
- фітнес-клубів;
- ринків;
- магазинів непродовольчої групи товарів.
При цьому дозволено з обмеженою кількістю людей, яка може одночасно перебувати у приміщенні, роботу магазинів продовольчої групи товарів, супермаркетів, магазинів побутової хімії, аптек, банків, поштових відділень, АЗС та магазинів ритуальних послуг.
Крім цього,  зобов’язано начальників управлінь та відділів міськвиконкому, керівників установ, підприємств та організацій усіх форм власності на території Болехівської міської ради, відповідно до своїх повноважень тимчасово обмежити фізичний прийом громадян у підпорядкованих установах, прийом документів забезпечити дистанційно (поштою або через електронні сервіси на офіційних сайтах).
На підставі спільного рішення комісій обмежать роботу працівників управлінь та відділів міськвиконкому, установ, підприємств та організацій усіх форм власності, відповідні зміни  будуть внесені до графіків та режимів їхньої роботи.
На період карантину максимально обмежується проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян.
Враховуючи ситуацію, яка склалася, просимо усіх мешканців Болехівщини мобілізуватися, зібрати всі сили та допомогти собі, своїм близьким та своїм співгромадянам. Утримайтесь від відвідувань місць масового скупчення людей, ретельно дотримуйтесь правил гігієни та не розповсюджуйте паніку.
Ми ще маємо можливість, перейнявши успішний досвід  інших країн, не допустити жахливої трагедії на території всієї України. Пам’ятайте, що самоізоляція – найефективніший спосіб попередження поширення хвороби. Шануйте себе та будьте здорові!

У освітніх закладах Болехівщини оголошено карантин на три тижні

З метою мінімізацїі проникнення і розповсюдження вірусу COVID-19 в країні, відповідно до рішень Уряду, регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і тимчасової обласної протиепідемічної комісії, Болехівської...

Богдан Мельник взяв участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

Сьогодні, 14 серпня 2019 року, під головуванням першого заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Марії Савки відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Участь у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація