У Болехові продовжили карантин до 22 червня та послабили карантинні заходи
22 травень, 2020 0 Коментарів 1 141 Перегляд

У Болехові продовжили карантин до 22 червня та послабили карантинні заходи

Сьогодні, 22 травня 2020 року, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Участь у заході взяли міський голова Богдан Мельник, керівники профільних структурних підрозділів міськвиконкому та відповідних служб.
Головував на засіданні міський голова Богдан Мельник. Він зазначив, що за останній тиждень кількість нових випадків захворювань на коронавірусну інфекцію на Прикарпатті знизилась (6,6 % на 100 тисяч населення). Це дало змогу регіональній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, відповідно до рішення Кабінету міністрів України, перейти до запровадження адаптивного карантину. 
Відтак про епідемічну ситуацію та стан дотримання карантинних вимог доповіли директор КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Ольга Соболь, начальник Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Володимир Шиян. Про хід підготовки до завершення навчального року в умовах карантину доповів начальник управління освіти міськвиконкому Ігор Сайко.
Після усіх виступів члени комісії вирішили продовжити карантин на території Болехівської міської ради до 22 червня 2020 року. Додатково дозволено на території Болехівської міської ради із 22 травня роботу стоматологічних клінік та кабінетів, міського та приміського пасажирського транспорту, проведення спортивних заходів загальною кількістю до 50 учасників без глядачів, релігійних заходів зі вставленою кількістю присутніх.
Слід наголосити, що надання стоматологічних послуг здійснюватиметься за умови дотримання усіх санітарно-гігієнічних вимог, прописаних Міністерством охорони здоров’я України. Що ж до роботи громадського транспорту, то перевезення здійснюватимуться лише за наявності у пасажирів масок, а кількість людей у транспорті не перевищуватиме кількість сидячих місць.
Дошкільні заклади освіти Болехівської міської ради відкриють з 1-го червня. Працюватимуть вони за визначеними Урядом правилами.
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міських комісій та штабу можна ознайомитися за посиланням: https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html.

На території Болехівської міської ради продовжено карантин до 22 травня 2020 року з послабленням

Сьогодні, 11 травня 20200 року, відбулося чергове спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків...

У освітніх закладах Болехівщини оголошено карантин на три тижні

З метою мінімізацїі проникнення і розповсюдження вірусу COVID-19 в країні, відповідно до рішень Уряду, регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і тимчасової обласної протиепідемічної комісії, Болехівської...

0 Коментарів

Авторизація