У Болехові продовжать будівництво каналізаційних мереж
20 сер, 2020 0 Коментарів 1 623 Перегляди

У Болехові продовжать будівництво каналізаційних мереж

Нагадаємо, що впродовж 2018-2019 років тривало будівництво каналізаційних мереж вулицями Данила Галицького, Залізнична, Котляревського, Воїнів УПА, 24 Серпня, Гузіївська, площа Івана Франка в м. Болехові. Відповідно до умов договору підрядна організація проклала мережі та відновила дорожнє покриття на вищезазначених вулицях. Для завершення запланованих робіт необхідно облаштувати систему переходів каналізаційної мережі через дорогу на вулиці Д.Галицького. 

Нещодавно Болехівська міська рада за спрощеною процедурою закупівлі провела відкриті торги на проведення робіт - нове будівництво системи переходів каналізаційної мережі через дорогу по вул. Данила Галицького в м. Болехів, Івано-Франківської області.
Тендерні пропозиції надійшли від трьох учасників процедури: ТОВ "КУЛЕВ-ІНВЕСТ", ТОВ «Івано-Франківська компанія водопостачання і водовідведення», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БУДІВЕЛЬНІ АВТОМАТИЗОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ".
За підсумками розгляду тендерних пропозицій два учасники процедури не відповідали кваліфікаційним критеріям, установленим Законом України "Про публічні закупівлі", а пропозиції учасників не відповідали умовам, визначеним у документації до оголошення про проведення спрощеної закупівлі, і були відхилені. Переможцем тендеру було визначено ТОВ "КУЛЕВ-ІНВЕСТ". 
Договір про виконання робіт з ТОВ "КУЛЕВ-ІНВЕСТ" був підписаний 6 серпня 2020 року. На разі підрядник отримує дозволи на виконання робіт, а влаштування системи переходів каналізаційної мережі через дорогу на вул. Данила Галицького товариство розпочне у вересні.
Усі деталі тендеру можна переглянути за посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-14-003178-c.

Фото: з архіву 2018-2019 років

До уваги водіїв та усіх учасників дорожнього руху! Через будівництво каналізаційних мереж на

Нагадаємо, у Болехові триває будівництво каналізаційних мереж вулицями Данила Галицького, Залізнична, Котляревського, Воїнів УПА, 24 Серпня, Гузіївська, Площа Івана Франка. ТОВ «КУЛЕВ-ІНВЕСТ» проклало мережі на ділянці вулиці Д.Галицького вздовж...

У Болехові триває будівництво каналізаційних мереж вулицями міста

Будівництво каналізаційних мереж вулицями Данила Галицького, Залізнична, Котляревського, Воїнів УПА, 24 Серпня, Гузіївська, Площа Івана Франка в м. Болехові триває. Минулого тижня Товариство «КУЛЕВ-ІНВЕСТ» провело відновлення дорожнього покриття на...

Переможець відкритих торгів на будівництво каналізаційних мереж розпочав роботи у Болехові

Нагадаємо, нещодавно Болехівська міська рада провела відкриті торги на проведення робіт - будівництво каналізаційних мереж вулицями Данила Галицького, Залізнична, Котляревського, Воїнів УПА, 24 Серпня, Гузіївська, Площа Івана Франка в м. Болехові....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація