Злагоджена командна робота сприяє вирішенню  проблем громади
04 лют, 2022 0 Коментарів 1 131 Перегляд

Злагоджена командна робота сприяє вирішенню проблем громади

Питанню співпраці, підведенню підсумків спільної роботи та подальшого сприяння у вирішенні проблем  Болехівської громади була присвячена зустріч міського голови Івана Яцинина із народними депутатами Оленою Вінтоняк та Олександром Матусевичом, яка відбулася сьогодні, 4 лютого.   Участь у зустрічі взяли й депутати Болехівської  та Долинської міської рад від політичної партії «Слуга народу» Оксана Соболь, Алла Єфіменко та Аліна Прокіпчин.

Розпочинаючи робочу зустріч, міський голова Іван Яцинин найперше подякував народним обранцям за співпрацю та всебічне сприяння у виділенні коштів на ремонт, реконструкцію об’єктів соціально-культурного призначення та покращення їхнього матеріально-технічного стану.

 - Від імені громади дозвольте подякувати вам за надану допомогу. Ми неодноразово зустрічалися, обговорювали перспективи розвитку Болехівської громади, окреслювали спільне бачення щодо подальшої співпраці.   І ви всіляко допомагали вирішити проблемні питання громади. Неодноразово для Болехівського міського бюджету спрямовували кошти з держбюджету. Приємно мати справу з людьми, які не словом, а ділом доводять свою готовність допомогти громаді, - зазначив Іван Васильович.

У ході розмови голова громади Іван Яцинин та міські депутати також порушили низку актуальних питань громади, вирішення яких потребує підтримки та допомоги народних депутатів. Серед них - завершення капітального ремонту площі Івана Франка, капітальний ремонт системи опалення у садочку «Зірочка» та утеплення фасаду будівлі, будівництво спортивного майданчика із синтетичним покриттям тощо. 

Під час візиту на Болехівщину народні депутати разом з міським головою Іваном Яцинином оглянули об’єкти благоустрою та установи громади, для покращення розвитку яких, завдяки їх сприянню, було залучено кошти з державного бюджету.

Учасники зустрічі відвідали, зокрема, Болехівський ліцей № 2 «Науковий» та дошкільний навчальний заклад «Зірочка», оглянули площу Івана Франка у м.Болехові.

У 2021 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між областями проведено капітальний ремонт благоустрою площі Івана Франка і пішохідних доріжок у м. Болехові (1019 тис. гривень) та капітальний ремонт вбиралень Болехівського ліцею № 2 «Науковий» (500 тис.грн.). 

Підсумовуючи зустріч, народні обранці зазначили, що візьмуть до уваги всі порушені проблеми та зроблять усе можливе для їх вирішення. 
Загалом зустріч пройшла конструктивно і по-діловому. Народні депутати пообіцяли продовжувати традицію зустрічей з керівництвом міста та підтримку громаді.

Ремонту дороги у Болехові бути!

Сьогодні, 27 серпня 2021 року, у Болехівській міській раді відбулася робоча зустріч за участю міського голови Івана Яцинина, в.о. директора державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Романа Сілецького, депутата Івано-Франківської обласної ради...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

Міський голова Іван Яцинин провів першу робочу нараду з начальниками управлінь, відділів

Вчора, 3 грудня, міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч з начальниками управлінь, відділів виконавчого комітету міської ради, керівниками комунальних установ ради, старостами. Участь у нараді взяли також секретар міської ради Ігор...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація