Шановні жителі Болехівської територіальної громади!
25 лют, 2022 0 Коментарів 619 Переглядів

Шановні жителі Болехівської територіальної громади!

?У зв’язку із військовою агресією Росії наша держава переходить у режим тотальної оборони. Кожен крок загарбника зустрічає шалений опір. Наші Збройні сили мають не тільки зброю, а й беззаперечну підтримку свого народу.
      Українці, як завжди у критичні моменти, гуртуються та допомагають один одному, піклуються про тих, хто вразливіший. Ми сильні, коли єдині. Зараз для нас велике випробування – усі разом ми повинні дати відсіч агресору та допомогти тим, хто цього потребує.
?До нас, на захід України їде багато дітей, жінок, перестарілих і хворих людей, яким дуже небезпечно залишатися там, в епіцентрі військових подій! Об’єднаємо наші спільні зусилля та максимально допоможемо евакуйованим. 
❗️Тому просимо мешканців нашої громади, хто має бажання та можливість прийняти біженців, зголоситися та подати інформацію про кількість людей, яких готові взяти на проживання. Давайте об’єднуватися, не будьмо осторонь!
❗️❗️❗️Контакти координаторів у Болехівській територіальній громаді – 3-42-52.
?Слідкуйте за новинами, ми будемо постійно інформувати вас про все необхідне. Зберігаємо спокій! В добу великих випробувань маємо бути сильними! Борімося – поборемо! Працюємо разом. Допомагаємо переселенцям – тим самим зміцнюємо Україну??
Іван Яцинин голова Болехівської територіальної громади

До уваги мешканців Болехівської територіальної громади!

Формується база даних з метою утворення добровольчого формування для патрулювання та охорони об’єктів в межах територіальної громади. Просимо зголошуватись жінок та чоловіків, які з певних причин не можуть бути включені до складу батальйону...

Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави, по всій території України запроваджено

Сьогодні вранці Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави. Це нічим не виправдане брехливе й цинічне вторгнення. Відбуваються удари по військових та інших важливих оборонних об'єктах, атаковані прикордонні підрозділи, деградувала...

У Болехівській територіальній громаді на площі Івана Франка урочисто виконали гімн держави з нагоди

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, у День єднання у Болехівській територіальній громаді урочисто виконали гімн України. Цього дня на всіх державних установах громади вивісили Державний Прапор України. О 10.00 годині в усіх закладах культури громади...

0 Коментарів

Авторизація